Quantcast
Radio1_v_zivo


Datum: 3. 4. 2015 12:18
Namesto v vrtec je šel po novo SEAT Ibizo!
Uradni prevzem 4. SEAT Ibize na Radiu 1
Matjaž Lovše uradno predal ključe nove SEAT Ibize
Zadnja SEAT Ibiza je podarjena!!
PRENESI DATOTEKO
Odpeljal jo je Alen iz Kopra.

 

V marcu smo podelili kar 5 trendovskih SEAT Ibiz, skupaj vrednih več kot 50.000 EUR! Nov ponosni lastnik 4. SEAT Ibize je postal ALEN KOVAČEVIČ iz KOPRA. Parkirana je bila v Žusterni v Kopru, na prikolici, ki smo si jo izposodili v Formula Avto Shopu. Čestitamo!


Alen je do SEAT Ibize prišel s pomočjo Denisovega VIP namiga, ki ga je poslal danes zjutraj. Na fotografiji je bila kolesarska steza in Alen jo je spoznal - po kamnih.

 
To je bila akcija, kot je ne pomnimo. Vaša iznajdljivost ne pozna meja! Vsega lepega je enkrat konec in tudi sezona Avto (u)lova je končana. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

AVTO(U)LOV nam je pred Alenom prinesel še 3 srečne nove lastnike nove trendovske SEAT Ibize!

Tretjo po vrsti smo parkirali na Rogli, našel jo je boarder Jožef Petelinjek iz Zreč. Poslušaj posnetek prvih vtisov: AVDIO

Pred Jožefom sta povišan utrip od odkritju SEAT Ibize že začutila  Herbert iz Novega mesta in Anže iz Škofje Loke, ki sta svoji SEAT Ibizi pravtako odpeljala ZA VEDNO.

V Novem mestu je bila SEAT Ibiza parkirana kar na parkirišču pred bloki na Ulici Slavka Gruma:

V Škofji Loki smo s SEAT Ibizo povzročili pravi prometni kolaps. Avto je iskalo staro in mlado, v iskanju ste se nam pridružili poslušalci iz vse Slovenije, na koncu jo je našel Anže:

 

Poskočna lepotica SEAT Ibiza je praznovala okroglih 30 let. Da je še kako mlada, moderna, v trendu, varčna, dobro opremljena in predvsem varna, se prepričaj sam/-a. Samo najti jo moraš. 

Pravila nagradne igre 


4. nagrajenec:

Namesto v vrtec je šel po novo SEAT Ibizo!

Tretjo Seat Ibizo smo odpeljali na Roglo

Na Rogli jo je našel Jožef iz Zreč! Čestitamo! :)

Drugo Seat Ibizo smo skrili v Škofji Loki

Anže je Ibizo našel v Škofji Loki v lopi pri kmetiji

Prva Seat Ibiza se je skrivala v Novem mestu

Herbert je našel Ibizo skoraj pred svojim blokom
Popularno v zadnjem tednu:
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del