Quantcast
Radio1_v_zivo


Datum: 28. 8. 2014 9:44
VARNO V ŠOLO Z RADIEM 1
Danes se vidimo v Novi Gorici
Voznike smo preverjali na kraju, kjer so že povozili otroka
Miha zadovoljen z gorenjskimi vozniki:
PRENESI DATOTEKO
Varna pot v šolo z Radiem 1 in Zavarovalnico Triglav

Šola je pred vrati, z njo se na ceste vračajo razposajene otroške glave. Z mislim bodo še nekaj časa v počitnicah, najmlajše pa bodo prevzele vse novosti, ki jih prinaša vstop v hrame učenosti. Zato bomo vozniki in vsi ostali tudi letos še posebej pozorni. V okolici šol in na šolskih poteh bomo upoštevali prometne predpise in omejitve hitrosti, predvidevali bomo tudi nepredvidljivo in skupaj poskrbeli, da bodo poti v šolo varne za vse otroke. 

 

                                                             

 

Promet  skupaj s policisti umirjamo že v zadnjem počitniškem tednu 

Voditelji Radia 1 se bodo skupaj s policisti tudi letos opravili na šolske poti in voznike opozarjali, da se na ceste vračajo naši najmlajši.

V ponedeljek je Miha Deželak prehitre voznike ustavljal v Kranju, v torek smo bili v Murski Soboti, pri Osnovni šoli III, Robert Roškar je voznike opozarjal na to, da bodo kmalu na cesti razigrani šolarji in da dodatna previdnost ne bo odveč. V sredo smo se srečali v Celju,  Ivjana Banić je promet umirjala pri II. Osnovni šoli na Ljubljanski cesti.

Danes se vidimo še v Novi Gorici (Denis Avdić in Jana Morelj) in v Ljubljani (Matjaž Lovše). 

 

1. septembra se bodo (za en dan) v šolske klopi vrnili tudi voditelji Radia 1

Radio 1 novopečene šolarje že tradicionalno pospremi v svet učenosti na 1. šolski dan. Naši voditelji in ostali člani ekipe Radia 1 se bomo šolarjem in njihovim staršem pridružili tudi letos. Seznam šol, kjer se vidimo letos, bomo objavili v prihodnjih dneh. 

                 

 


Denis in Jana v Novi Gorici

Denis je voznice ustavljal kar z mikrofonom :)

Ivjana je promet umirjala v Celju

Opozarjali smo celjske voznike

Radio 1 v Murski Soboti

Robert Roškar je promet umirjal v Pomurju

Deželak v Kranju in Šenčurju

Miha vas je ustavljal v Kranju in v Šenčurju
NAJBOLJ GLEDANE VSEBINE
Popularno v zadnjem tednu:
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del