Quantcast
Radio1_v_zivo


Datum: 7. 2. 2014 9:13
POMOČ ZA PRIZADETE
Poslušalci nudijo zatočišče in druge usluge

Slovenija je spet stopila skupaj. Veseli nas, da lahko posredujemo sporočila dobrih ljudi, ki so v teh težkih časih prizadetim v naravni nesreči pripravljeni ponuditi streho nad glavo ali druge oblike pomoči. 

Če bi pomoč rad ponudil tudi ti, se nam javi na info@radio1.si.

Maygut Portorož - Apartments & Rooms

Radi bi priskočili na pomoč kakšni družini, ki je ostala brez elektrike, ogrevanja ali tople vode. Potreben je samo prevoz do Portoroža. Za streho nad glavo in topel apartma pa bomo poskrbeli mi.
Kontakt: 041 658 258 in info@maygut.net

 

V vasici Predloka pri Črnem Kalu brezplačno ponujajo hiško za večjo družino, saj vsebuje osem postelj. Če kdorkoli potrebuje toplo prenočišče v teh dneh, lahko pride. Info na št. 051/306-678 (Boris).

http://www.neptune.si/

 

Poslušalec Marko sporoča: imam prazno stanovanje z ogrevanjem. Vem, da je težko od doma, vendar če komu pomaga, naj mi piše: marko.smid@icloud.com.

 

Poslušalka Erika Zakrajšek ponuja 2-sobno stanovanje (60m2), v Mirni na Dolenjskem, ki je popolnoma opremljeno, ljudem, ki so v stiski, zaradi trenutne situacije.

Kontakt: 07/30-47-970; 041/328-110

 

Gospa Mateja pravi, da imajo v Kopru garsonjero, v katero bi zaradi trenutnih vremenskih razmer lahko sprejeli kakšno družino z otroki. Primerna je za 4 osebe.
Imajo tudi agregat. Če bi ga kdo potreboval, lahko kontaktira gospo. Lahko pa ga tudi pripelje na dom.

Kontakt: 051/301-083

 

Kobilarna Lipica

Prebivalcem krajev, ki sta jih sneg in žled najbolj prizadela in so zaradi katastrofalnih vremenskih razmer že več dni brez električne energije, nudi družba LIPICA TURIZEM d.o.o. možnost, da preživijo dneve do 8. februarja brezplačno v hotelu Maestoso v Lipici. Seznam upravičencev do 50 postelj v hotelu Maestoso v Lipici bo pripravila in uskladila Uprava RS za zaščito in reševanje, izpostava Postojna, ki sprejema klice prebivalcev prizadetih območij na tel. št. (05) 728 02 00.


www.turizemkorosec.com

Brezplačno oddamo apartma družini, ki je brez ogrevanja in elektrike. Pokličite in pridite na toplo.

031 619 634, e-pošta: korosec.rebercnik@siol.net

 

V Horjulu ima Center Astera svoje prostore, ki so lahko tudi bivalni. Opremljeno je z kuhinjo, dnevno, kopalnico, vgradno omaro. Odstopijo ga družini z majhnimi otroci, dokler bodo potrebovali 

Kontakt: 040 90 66 90 

 

Toplo stanovanje nudijo tudi v  Portorožu. Več info na 041 336 644, Mojca

Samo ponuja pomoč ljudem, ki so še vedno brez osnovnih pogojev za življenje. Ima vikend v Zasavju in kdor bi želel, bi mu ga odstopil za preživljanje nadaljnega časa negotovosti. 

Kdor bi nujno rabil streho nad glavo, pišite na info@radio1.si.

Poslušalka Špela: ponujam stanovanje v LJ, odstopim družini, ki zaradi nesreče potrebuje topel, polno opremljen dom. Težav z elektriko v našem koncu do sedaj nismo imeli. Brez težav se naspijo 4 osebe, topla voda, kopalnica, kuhinja na voljo. Telefon: 051 38 18 19.

 

Planinski Dom Gore: V GORAH smo pripravljeni 5 STAREJŠIH OSEB s kriznih območij SPREJETI NA TOPLO ter jim NUDITI HRANO in PIJAČO. Če kdo lahko koga obvesti (rdeči križ, znance, sorodnike, občine) naj to naredi. Prosim. Mi smo malo s časom omejeni, vendar vidimo, da še ne bo kmalu konec tega katastrofalnega stanja. Kontakti: 040 648 100, (03) 564 81 00 - Službeni Ga. BRANKA

 

Niko Jakelj nudi začasen dom v Žirovnici - Bled. Lahko ponudijo vsaj dvema družinama z majhnimi otroki s kriznih območij. Popolnoma brezplačno. 

www.veriga-lesce.com

Podarijo dereze, pa tudi verige za traktor, za lažje spravilo lesa. 

VERIGA K.F., d.o.o.

Alpska 43

4248 Lesce

04 537 09 13

Intertours taxi:

starejšim ali družini z otroci ponujajo en brezplačen prevoz v Ljubljano in nazaj, do 7 oseb.

 

NAJBOLJ GLEDANE VSEBINE
Popularno v zadnjem tednu:
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del