Quantcast
Radio1_v_zivo


Denis Avdić Show sporočil VESELO novico: 28-urni dobrodelni maraton tudi letos BO!
Denis Avdić Show | 22. 11. 2022 17:17
Dobrodelni dogodek po potekal 22. in 23. decembra na Mestnem trgu v Ljubljani
Ključne besede:     denis    avdić    show    dobrodelni    maraton    pomagam1    pomagam5    dobrodelnost    družine    pomoč
Dobrodelni maraton tudi letos bo!

Ekipa Denis Avdić Showa je danes prišla na obisk v Slovensko Bistrico. Pa ne samo na obisk! Svoj topli radijski studio so Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj zamenjali za oder v dvorani Dom Svobode! Pripravili so posebno presenečenje za vse prijatelje Radia 1, ki so si lahko v živo v dvorani ogledali kako se ustvarja najbolj poslušan jutranji program v Sloveniji. Hkrati pa so napovedali, da to ne bo edini obisk izven studia, ampak se bodo oglasili v kar štirih skrbno izbranih krajih po Sloveniji.

Na to mini turnejo pa se je ekipa Denis Avdić showa podala s prav posebnim razlogom!

Naznanili so namreč, da tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 tudi letos bo in to že 8. leto zapored! Radijska ekipa bo 22. in 23. decembra skupaj z najboljšimi poslušalci na svetu, ponovno zbirala denarna sredstva za družine v socialni stiski in jim tudi letos z vašo pomočjo seveda, poskušala pričarati čim lepše praznike.

Akcija 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in dm je že dve leti zapored presegla milijonski znesek. Sicer pa so v sedmih letih skupaj zbrali neverjetnih 3.018.689,32 €. Denis Avdić je že večkrat povedal, da pri tej akciji ne gre za rekorde. Gre za to, da se lahko pomaga čimveč družinam, ki so se znašle na robu preživetja.

Ne moremo pomagati vsakemu, vsak pa lahko pomaga nekomu! In tudi letos upajo, da se bodo poslušalci Radia 1 in ostali donatorji izkazali po svojih močeh. Situacija v kateri smo, je zelo nepredvidljiva, zato smo prepričani, da bo prošenj še več.

Najdaljši Denis Avdić Show bo 28 ur neprekinjeno potekal iz Mestnega trga v Ljubljani. Voditeljem bodo v studiu družbo delali številni znani Slovenci, ki bodo dobrodelni maraton popestrili s svojimi glasbeni nastopi, komičnimi vložki ali pa preprosto s svojim obiskom. Vsem je skupni cilj zbrati čim več denarnih sredstev in družinam v stiski pričarati še eno nepozabno praznično pravljico.

Fotogalerija: DENIS AVDIĆ SHOW iz Slovenske Bistrice (41 slik)

Oglejte si galerijo slik
Foto: Darja Štravs Tisu
Ob koncu programa pa so radijci razkrili tudi, da bo naslednja destinacija Šentjernej na Dolenjskem. Denis Avdić show bo v živo na odru kulturnega centra Primoža Trubarja, 1. decembra med 14. in 18. uro.

Pošlji sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919! Hvala! 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del