Quantcast
Radio1_v_zivo


V Slovenijo prihaja priljubljeni zvezdnik iz telenovel in hollywoodskih uspešnic!
Svet slavnih | 30. 9. 2022 10:06
Srečal se bo tudi z oboževalkami in z njimi poklepetal
Ključne besede:     carlos    ponce    slovenija    telenovele
Carlos Ponce v družbi Ximene Duque

Ljubiteljice (in ljubitelji) telenovel dobro poznajo igralca Carlosa Ponca, saj smo ga pri nas videli že v številnih serijah, na primer Padli angel, Drugače srečna, Sladka skrivnost, Sebična ljubezen … Zagotovo se bodo razveselile novice, da seksi igralec prihaja v Slovenijo – 6. novembra bo poseben dogodek, na katerem se bo Carlos v živo srečal s svojimi oboževalci in z njimi poklepetal.

Ta zelo priljubljeni igralec, pevec in voditelj, ki je v začetku septembra srečal abrahama, je bil rojen v Portoriku, večino življenja pa že živi v Miamiju. Igrati je začel že kot šestletni deček (v reklamah), v osnovni šoli pa je pridno obiskoval dramski krožek. Pri štirinajstih letih se je njegova družina preselila v Miami, kjer je nadaljeval z igranjem v amaterskih produkcijah, dobil je celo štipendijo za igralsko akademijo, a je študij pustil, ker je na televiziji dobil svojo oddajo Hablando, sledile so tudi ponudbe za serije in filme.


Foto: POP TV 

Njegova igralska kariera je zelo pestra, verjetno najbolj prepoznaven je res iz špansko govorečih telenovel, zaigral pa je tudi v kar nekaj ameriških filmih in serijah – morda se ga spomnite kot vročega inštruktorja joge iz komedije Počitnice za odrasle (Couples Retreat), španskega žigola iz Deuce Bigalow: Evropski žigolo ali kot moža Jessice Biel v seriji Sedma nebesa (7th heaven). Carlos Ponce pa ni samo igralec, ampak tudi pevec. Leta 1998 mu je pogodbo ponudil Emilio Estefan, ki ga poznamo iz sodelovanja z največjimi latino zvezdniki kot so Jennifer Lopez, Shakira, Marc Anthony itd., je pa tudi mož pevke Glorie Estefan. Carlov prvi album je bil velik uspeh tako v Latinski Ameriki kot med špansko govorečo populacijo ZDA, sledila sta še dva albuma, prav tako precej uspešna.

Leta 1996 se je poročil s svojo srednješolsko ljubeznijo Veronico Rubio, s katero ima štiri otroke, Giancarla (23 let), Sebastiana (21 let) ter 20-letni dvojčici Savannah in Sienno. Leta 2010 se je ločil od Veronice in začel razmerje s kolumbijsko igralko Ximeno Duque (skupaj sta igrala v telenoveli Padli angel), ki pa je trajalo le šest let. Od leta 2018 je v zvezi z mehiško TV-voditeljico Karino Banda, ki jo je pred dvema letoma popeljal pred oltar.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del