Quantcast
Radio1_v_zivo


Ugani Robertov zvok narave
Nagrajujemo | 30. 9. 2022 17:00
Osvoji prezračevalno napravo i-Vent
Ključne besede:     lunos    prezračevalne    naprave
Ugani Robertov zvok narave

Lunos v vaš dom prinaša svežino narave. Svežino in zvok narave pa smo ujeli tudi na Radiu 1.

 

Prijavi se! Pošlji SMS sporočilo s ključno besedo LUNOS in svojimi podatki na 051 300 300. Če te izžrebamo, te pokličemo v radijski program.

 

Pred tabo bo zabavna naloga. Robert Roškar bo namreč oponašal enega izmed znanih zvokov narave: petje taščice, brenčanje čebele, trkanje žolne ... Tvoja naloga pa bo, da uganeš zvok narave, ki si ga slišal v posebni Robertovi interpretaciji. Če ti uspe, si v žrebanju za odlično nagrado: pametno prezračevalno enoto i-Vent z montažo.

 

Zahvaljujoč prezračevalnim sistemom Lunos boste zaživeli v bolj zdravem bivalnem okolju – brez čezmerne vlage, neprijetnega vonja in celo plesni. Pridružite se že več kot 100.000 zadovoljnim uporabnikom prezračevalnih sistemov Lunos in zaživite bolj zdravo.

 

 

 


 

 

Na Radiu 1 vam predstavljamo vrhunske prezračevalne sisteme LUNOS. Ti ustvarjajo potrebam primerno, prijetno in čisto higiensko prezračevanje vseh bivalnih prostorov in zagotavljajo suhe stene brez plesni. Dodatno ponujajo tudi znatne prihranke pri ogrevanju – ob relativno nizkih investicijskih in obratovalnih stroških.

Če zraven dodamo še skoraj neslišno delovanje smo pri popolni rešitvi, ki v vaš dom prinaša svežino narave!

V Lunosu želimo omogočiti zdravo bivalno okolje v vsakem slovenskem domu, zato vam v posebni akciji Za zdravje mojega doma zagotavljajo do 2000 € popusta ob nakupu revolucionarnih prezračevalnih enot i-Vent, ki s pametnim upravljanjem s pomočjo mobilne aplikacije ali daljinca predstavljajo prihodnost prezračevanja. Ne mečite denarja skozi okno: prezračujte pametno in učinkovito ter brez toplotnih izgub!

Že več kot 100.000 Slovencev prisega na našo svežino!I-VENT. REVOLUCIJA V PREZRAČEVANJU!

Pametna prezračevalna enota i-Vent kot novost v decentralnem prezračevanju. Izjemno enostavna za vgradnjo, primerna za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja, kot tudi v novogradnje. Temelji na pretoku zraka v celotnem bivalnem območju z enostavnim upravljanjem preko aplikacije, ki je kompatibilna z sistemoma Android in iOS. Sistem deluje brez hrupa in škodljivih snovi, kot tudi brez vetra in neugodnih vremenskih vplivov. Prepišna varovala in omejitev volumna zračnega pretoka pa bosta poskrbela, da ne bo prišlo do prepihov.

PRAVILA ZA SODELOVANJE 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del