Quantcast
Radio1_v_zivo


Ženska na festival prišla S TEM v rokah- PRESENEČENI boste zakaj!
WOW | 21. 9. 2022 10:33
26-letnica je na festival prinesla kartonski izrez svojega brata.
Ključne besede:     brat    sestra    festival    smrt    karton    izkušnja    Velika Britanija
Foto: Caters news

26-letna Britanka Ashleigh Rogers iz Walesa je maja izgubila svojega 19-letnega brata Bena Rogersa. Po smrti je v njegovi sobi našla vstopnico za največji plesni festival v Walesu, ESCAPE.

Najprej je mislila njegovo vstopnico prodati, vendar se je kasneje odločila, da se bo festivala udeležila ona in to ne praznih rok. Ashleight se je na festival odpravila s kartonastim izrezom svojega mlajšega brata, saj ni hotela, da bi Ben zamudil to neverjetno izkušnjo.

Ben bi se festivala udeležil skupaj s prijatelji in ko so ti zagledali njegovo sestro s kartonskim izrezom njihovega prijatelja v rokah, so bili navdušeni in čustveni hkrati. 26-letnica je za lokalne medije delila izjemno pozitivne odzive, ki jih je dobila od ljudi. Veliko se jih je želelo fotografirati z Benom in  njena ideja je bila vsem všeč.


Foto: Caters news

»Ne vem, od kod mi je padla ta ideja. Benovo vstopnico sem nameravala prodati, saj bi se festivala udeležil z najboljšim prijateljem. Ampak sem se odločila, da bom šla na festival jaz. To sem naredila njemu v čast in to izkušnjo doživela v njegovem imenu, saj on nikoli ni dobil priložnosti,« je svoje dejanje pojasnila Ashleight.

"Potem sem pomislila, da če grem jaz mora on iti z mano. To bi bil prvi festival na katerega bi šel in je zato enostavno moral biti tam. Bilo mi je nekoliko nerodno, ko sem hodil naokoli s tem, saj sem okoli slišala odzive ljudi: 'O moj bog, to je Ben', vendar mi je udobno govoriti o tem in ko sem videla njegove prijatelje, je bilo v redu,« je še dodala.

Ben je bil zelo družaben človek, rad je hodil ven in bil je zelo klepetav. Imel je veliko prijateljev in na festivalu ga je s kartona prepoznalo ogromno ljudi. Do Ashleight je prišlo tudi veliko deklet, ki so se želele fotografirati z Benovo podobo, nekatere so mu poklonile še celo poljubček.


Foto: Caters news

Ashleigh njegov izrez zdaj hrani doma in z njim govori, kot da je Ben še vedno tam.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del