Quantcast
Radio1_v_zivo


To so bizarne navade SVETOVNIH ZVEZDNIKOV: Pijejo urin, kopajo se v vinu….
Svet slavnih | 12. 9. 2022 9:14
Čeprav si nekateri želijo biti kot oni in se po njih zgledujejo, imajo tudi slavni zvezdniki nekatere nenavadne in bizarne navade, ki se jih ne morejo znebiti.
Ključne besede:     zvezdniki    navade    igralci    glasbeniki    vreževerje
Foto: 24sata

Igralka Megan Fox se začne tresti od strahu, ko ji v restavraciji prinesejo jedilni pribor. Priznala je, da namreč trpi z obsesivno kompulzivno motnjo in si ne more predstavljati uporabo vilice ali žlice, ki ju je pred njo uporabljalo že milijon ljudi.Megan Fox, foto: Phillip Faraone, Getty images

S podobno motnjo trpi tudi raper Eminem. Ko biva v hotelu, mora biti njegova soba popolnoma temna, da lahko spi. Tako je že od otroštva, saj je lahko zaspal samo takrat, ko je bila vsa soba zatemnjena. Eminem je priznal tudi, da ga muči nespečnost, uspavalne tablete pa mu preprosto ne pomagajo.


Eminem, foto: Pixsell

Ameriška igralka in pisateljica, zvezda serije Gospodinja, Teri Hatcher si pogosto privošči kopel z rdečim vinom, ki naj bi bila skrivnost do njenega mladostnega videza.

Slavna igralka Jennifer Aniston je zelo vraževerna. Ima tudi velik strah pred letenjem, zato v letalo vedno vstopi z desno nogo, saj naj bi ji bo to prineslo srečo.


Jennifer Aniston, foto: O'Connor, Pixsell

Ameriški mediji so pisali, da ima čudne navade tudi upokojeni nogometaš David Beckham. V njegovem življenju mora biti vse, kot bi rekli, »po vrsti« oziroma v paru. Če v hladilnik postavlja pločevinke piva, mora biti njihovo število sodo in njegov par nogavic mora biti vedno enak.

Za obsesivno-kompulzivno motnjo naj bi trpela tudi igralka Cameron Diaz. Po poročanju tujih medijev je v svojem domu tako čistila kljuke, da je z njih popolnoma odstranila barvo. Vrata pa odpira samo s komolci, saj se ji dotikanje z dlanjo zdi nagravžno.


Cameron Diaz, foto: KGC118/ImageCollect

Čudne navade ima tudi igralec Brad Pitt. Slovi kot najlepši moški, mila za roke pa sploh ne uporablja, ker naj bi ta imel 'veliko toksinov'.Brad Pitt, foto: Axelle

Igralka Catherine Zeta Jones si zobe umiva z jagodami. 

Igralka za katero vzdihujejo številni moški, Pamela Anderson se nikoli ne pogleda v ogledalo, ker se boji svojega odseva.

Zadnje fotografije Toma Cruisa, na katerih je igralec videti mišičast in napet, so v javnosti podžgale govorice, da je Tom obiskal plastičnega kirurga, a so ameriški mediji objavili, da naj bi Cruise za svoj mladostni videz uporabljal slavčkove iztrebke. Ta namaz menda čez noč nanese na obraz, ki njegov obraz pomladi in naredi naraven videz.


Tom Cruise, foto: NDR

Pevka Kesha je povedala, da je leta pila svoj urin, ker ji je dajal moč, ko je ni imela, medtem ko si pevka Christina Aguilera po veliki potrebi ne umiva rok.


Christina Aguilera, foto: Wikipedia

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del