Quantcast
Radio1_v_zivo


Izpoved ljubice: "Spala sem s 1000 poročenimi moškimi, ne peče me slaba vest"
OMG/WTF | 9. 9. 2022 12:37
September je najhujši mesec za varanje
Ključne besede:     ljubica    moški    afera    september    partnerji    anketa
Foto: The Sun

September se je začel, zima se bliža, poletne počitnice so mimo in kmalu bomo spet prižgali ogrevanje. 

Številne ljudi to navdaja z občutkom bede, kar pa ne velja za 50-letno super ljubico Gweneth Lee, ki pravi, da je to njen najljubši letni čas. To pa zato, ker je takrat čas, ko se začne večina afer. 

"Na prizorišču je toliko poročenih moških, s katerimi imam afere. Filmski producenti, finančniki in hekerji, to so nekateri moški, s katerimi se trenutno videvam, in vsi si želijo še eno žensko, poleg svoje žene," je za The Sun povedala Gweneth, ki svoj čas deli med Londonom in Kalifornijo.


Foto: BBCL

Njena stališča so podprta z dejanskimi statističnimi podatki. 

Nova raziskava z 2000 anketiranci, ki jo je izvedla agencija za zmenke Illicit Encounters, je pokazala, da je verjetnost, da bodo ljudje začeli afero septembra, večja kot kateri koli drug mesec. September je tako prehitel januar, kot največji mesec prešuštva.  

Ključni razlog za 22-odstotno jesensko povečanje afer je obremenitev, ki jo dolge poletne počitnice povzročajo dolgoletnim razmerjem. 

Tretjina žensk (32 %) in podobno število moških (34 %) je dejalo, da jih je dolgotrajna izpostavljenost partnerju na dopustu spodbudila k razmišljanju, da bi začeli znova. 

"Ljudje so preprosto siti, ko ves čas gledajo svoje dolgočasne, dolgočasne partnerje. Siti so njihovih obrazov, njihovih teles in pogovora z njimi" je dejala Gweneth, ki je imela že več kot tisoč poročenih ljubimcev. “Ljubimci mi pravijo: 'Tako sem bolan in zdolgočasen zaradi svoje grozne družine' in z njimi sočustvujem."

Gweneth, ki je bila že poročena, je dejala, da verjetno ne bo nikoli več imela dolgoletnega partnerja. 

  
"Poročeni moški so preprosto boljši, uživam v njihovi pozornosti in komplimentih, a nočem z nobenim od njih ostati za vedno. Zato sem imela astronomsko število ljubimcev.”   

Gwenethina vrsta ljubimcev je bogata, intelektualna in posvetna.Kupujejo ji darila, draga oblačila, nakit, pred kratkim je celo dobila avto in očarljicvo sliko Salvadorja Dalija. 


Foto: Dailymail

»Toda nekatere ženske so jezne name. Ob neki priložnosti je noseča znanka slišala, da se videvam s poročenim moškim in se zato obrnila proti meni. Na nekem drugem dogodku se je ženska pognala proti meni, me najprej udarila in me obtožila, da razbijam družine."

Gweneth se ne meni za mnenja drugih in misli še naprej uživati na tak način kot je to počela do sedaj. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del