Quantcast
Radio1_v_zivo


Skupaj zmoremo!
Nagrajujemo | 16. 9. 2022 17:00
Radio 1 in Merkur zavarovalnica povezujeta Slovenijo in že 2. leto predstavljata pobudo: Zavihajmo rokave in očistimo Slovenijo!
Ključne besede:     skupaj    zmoremo    očistimo    slovenijo    merkur
Skupaj zmoremo!

Ponosni smo na lepote Slovenije in ob tem spodbujamo odgovoren odnos do okolja. Smeti tako nikoli ne odvržemo v naravo in s tem smo zgled tudi drugim. Prepričani pa smo, da tudi vas kdaj zaboli srce ob pogledu na divje odlagališče.

 

Skupaj z Merkur zavarovalnico smo se tudi letos odločili, da preidemo od besed k dejanjem. V kolikor kje v Sloveniji poznate divje odlagališče, nam preko SMS sporočila na 051 300 300 sporočite njihovo lokacijo, mi pa bomo poskrbeli, da bodo izbrana očiščena. Naša ekipa si bo odlagališča najprej ogledala in skupaj z Merkur zavarovalnico zavihala rokave. To bosta tedna dobrih zgodb in veselja ter dobrega dela.

 

Dogodek bomo spremljali s kamerami, v radijskem programu pa poslušali izjave poslušalcev.

 

Omogočimo Sloveniji, da ponovno »zadiha«. Zavihajmo rokave in očistimo Slovenijo, projekt Radia 1 in Merkur zavarovalnice!

Fotogalerija: Čistilna akcija v Prekmurju (11 slik)

Oglejte si galerijo slik
Čistilna akcija - Suhi vrh


Miha Deželak je z ekipo zavihal rokave in pomagal čistiti odlagališče smeti na Suhem vrhu v Prekmurju. 

Fotogalerija: Čistilna akcija na Bledu (18 slik)

Oglejte si galerijo slik
Čistilna akcija - Blejsko jezero


Iztok Gustinčič in potapljači so čistili Blejsko jezero. 

Fotogalerija: Čistilna akcija na Socerbu (18 slik)

Oglejte si galerijo slik
Jana in Tomaž z ekipo zavihala rokave in se lotila čistilne akcije


Jana Morelj in Tomaž Klepač sta čistila na Socerbu.

Fotogalerija: Čistilna akcija v Ljubljani (22 slik)

Oglejte si galerijo slik
Čistilna akcija -Ljubljana


Denis Avdić in Robert Roškar sta čistila v Ljubljani. 

Matjaž Lovše je čistil v Kočevju.

Fotogalerija: Čistilna akcija v Kočevju (29 slik)

Oglejte si galerijo slik


Denis Avdić, Robert Roškar, Jana Morelj, Miha Deželak, Matjaž Lovše, Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač so zavihali rokave in s skupnimi močmi pripomogli, da je vsaj nekaj divjih odlagališč v Sloveniji očiščenih!Vi vidite človeka, mi čudež!Merkur zavarovalnica je bila ustanovljena leta 1992 in začela s poslovanjem 1. januarja 1993. Smo specializirana zavarovalnica za področje osebnih zavarovanj, kjer ponujamo široko paleto zavarovalnih produktov za življenjska, naložbena, nezgodna in zdravstvena zavarovanja. Ponujamo tudi pestro izbiro kakovostnih premoženjskih zavarovanj.

Več kot 200.000 sklenjenih zavarovanj in visok tržni delež med zavarovalnicami v Sloveniji na področju trženja življenjskih zavarovanj je dokaz, da je Merkur zavarovalnica s svojo ponudbo in tradicijo zanesljiv zavarovalniški partner. V šestih regijskih pisarnah v Kranju, Murski Soboti, Mariboru, Novem mestu, Kopru in Ljubljani zaposleni v zavarovalnici v ospredje postavljajo dobrobit človeka in njegovo varnost v vseh življenjskih situacijah.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del