Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj boš, ko boš velik?
Nagrajujemo | 9. 9. 2022 17:00
To je vprašanje, ki vsakemu izmed nas zbudi spomine
Ključne besede:     velik    B2    šola
Kaj boš, ko boš velikVsak ima kakšno zanimivo zgodbo povezano s tem, kaj si je želel postati in kaj je danes. Zato smo se v tem tednu na Radiu 1, skupaj z najbolj prijazno šolo B2, odločili, da vam damo priložnost, da te zgodbe delite z nami.

 

Voditelj Robert Roškar si je recimo želel postati učitelj matematike, njegova boljša polovica, voditeljica  Anja Ramšak pa profesorica slovenskega jezika, danes pa oba z veliko zadovoljstva opravljata povsem drug poklic in sta v njem zelo uspešna in ob enem še kako zelo zabavna.

 

Vendar vedno ni tako. Kakšne so bile vaše otroške želje oz. sanje in kaj delate danes? Delite z nami svoje spomine v zgornji prijavnici ali s komentarjem na FB Radia 1. Vsak dan bomo izžrebali poslušalca, kateremu bomo skupaj z B2 ob vpisu v njihovo šolo odpisali stroške vpisnine v znesku 190 EUR.

Veselimo se pozitivnih zgodb, hkrati pa vam skupaj z najbolj prijazno šolo B2 želimo sporočiti, da nikoli ni prepozno, da uresničite svoje sanje ali pa spremenite svojo karierno pot in zares počnete tisto, kar vas veseli.

 

B2 je namreč najbolj prijazna šola in kot nalašč za tiste, ki bi radi napredovali pri svojem dosedanjem delu ali pridobili nov poklic. Študij na B2 šoli je prilagojen potrebam odraslih v izobraževanju. Imajo kar 23 programov na srednji, višji in visoki šoli in izvrstne predavatelje.  Na Visoki šoli B2 lahko med drugim izbirate med dodiplomskimi študijskimi programi Poslovna informatika, Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi in Management. Ali pa med podiplomskima programoma Management in informatika in Marketing management.

 

V petek, 16.9., pa bomo med vsemi, ki nam boste sporočili svoje zgodbe in boste zraven navedli, da bi radi svoje znanje izpopolnili z nadaljevanjem študija, ob koncu akcije izžrebali še glavno nagrajenko ali nagrajenca, ki prejme kritje šolnine za en letnik katerega koli programa na Visoki šoli. Naj bo to korak in spodbuda, da začnete uresničevati svoje sanje ali pa spremenite svojo poklicno pot v smer, ki si jo zares želite.

 Na B2 Visoki šoli za poslovne vede je na voljo 5 študijskih programov, trije na 1. stopnji: Management, Poslovna informatika ter Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi, dva pa na 2. stopnji: Marketing management ter Management in informatika. Svojo obljubo najbolj prijazne šole uresničujemo s stalno podporo in posluhom za študente, pa tudi s samo organiziranostjo študija. Ta je praktično naravnan in prilagojen tistim, ki imajo veliko drugih obveznosti, saj so srečanja večinoma dvakrat na teden od 17. do 20. ure, študentje jih lahko spremljajo v živo pri nas v predavalnicah ali pa na daljavo prek MS Teams, na voljo pa so tudi posnetki predavanj. Študijske vsebine podajajo strokovnjaki iz prakse, opremljeni z najbolj aktualnimi znanji in informacijami, programe pa neprestano usklajujemo s potrebami trga dela, da zagotavljamo čim boljšo zaposljivost naših diplomantov.

PRAVILA ZA SODELOVANJE 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del