Quantcast
Radio1_v_zivo


Ana Pusovnik na OŠ posnela vroče fotografije – zadevo prijavili policiji!
Svet slavnih | 26. 8. 2022 8:02
"Zgrožena in ogorčena sem," pravi ravnateljica.
Ključne besede:     Ana    Pusovnik    fotografije    učilnica    OnlyFans    ravnateljica    šola    policija    prijava    vplivneži
Foto: POP TV

Ana Pusovnik je bila udeleženska resničnostnega šova Sanjski moški. Znana je predvsem po tem, da na spletu prodaja svoje fotografije, s katerimi marsikomu poteši spolne fantazije.

Tokrat je fotografije posnela kar v učilnici osnovne šole. Brez dovoljenja si je dovolila vstopiti v OŠ Franja Goloba Prevalje in se tam fotografirala za svoj profil na platformi OnlyFans.

Z ravnateljico šole Andrejo Tinta glede fotografija ni bila v stiku: "Jaz sem ogorčena, zgrožena, to se ne bi smelo zgoditi, dogodek je skrajno neprimeren.« Konec preteklega tedna je prejela sporočilo skupaj s fotografijo, posneto v učilnici brez dovoljenja. "Ko sem se prepričala, da so fotografije res nastale na naši šoli, sem podala prijavo na Policijo in na občino, obvestila sem tudi inšpektorat za šolstvo," pojasnjuje ravnateljica.

Prijavo je potrdila tudi policija, vsi pa se sprašujejo, kako je Ana brez dovoljenja sploh prišla v šolo. Ravnateljica je prišla do naslednji zaključkov: "Vstop v šolo ji je omogočila oseba, ki sicer ni zaposlena na šoli. Ima pa dostop do šolskih prostorov, ker imamo s sosednjo stavbo nekaj skupnih prostorov."Ana Pusovnik je v telefonskem pogovoru s 24ur dejala, da ni bil njen namen, da se s slik vidi, da so posnete v šoli. Nekateri pa namigujejo, da naj bi vplivnica k nakupu vsebin za odrasle nagovarjala tudi osnovnošolce. A vplivnica to zanika: "Edino, kar se sprašujem, je, kakšne veze imajo osnovnošolci z mojo platformo za odrasle. Fotografije so bile posnete v času počitnic, otrok takrat v šoli ni bilo."

Kljub temu, da so fotografije namenjene samo odraslim, se Ana šteje pod spletne vplivneže, katere spremljajo tudi otroci in se z njimi primerjajo. Tjaša Bertoncelj s Tom telefona pravi: "Pogovoriti se moramo o tem, kaj je pravzaprav realno in kaj se prikazuje na spletu. Na spletu se uporabljajo filtri, situacije so lahko tudi zaigrane, da je vse lepo in super, in objave so plačane." 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del