Quantcast
Radio1_v_zivo


Zakaj je skiro za otroke in odrasle RollJet tako varen?
Oglas | 1. 8. 2022 8:00
Skiro za otroke in odrasle RollJet je namenjen za varno pot v šolo in za prijetno druženje s prijatelji.
Ključne besede:     rolljet    šolske    torbe    skiro
Zakaj je skiro za otroke in odrasle RollJet tako varen?

Skiro za otroke in odrasle RollJet je namenjen za varno pot v šolo in za prijetno druženje s prijatelji. Sestavljen je iz visokokakovostnih materialov, zaradi katerih dosega visoko stabilnost. Poleg materialov svojo stabilnost dosega še s tretjim kolesom, kar omogoča, da stoji na mestu. 

Skiro za otroke iz visokokakovostnih materialov

Skiro za odrasle in otroke RollJet je sestavljen iz kakovostnih materialov, ki se uporabljajo za visokotehnološke izdelke in v letalski industriji. 95 odstotkov sestavnih delov se lahko reciklira. Gre za slovenski proizvod podjetja, ki izdeluje ergonomske stole uveljavljene blagovne znamke SplinaliS.

Pri razvoju in proizvodnji podjetje HAM, d. o. o., v ospredje postavlja kvaliteto in dizajn, ki daje resnično dodano vrednost za uporabnika. Skiro RollJet je sestavljen iz 127 delov, med katerimi je kar 33 delov razvitih posebej za RollJet. Produkt je namenjen širši populaciji, v prvi vrsti pa otrokom, zato so uporabnost, kvaliteta in varnost prvo vodilo pri razvoju in proizvodnji.3 kolesa

Skiro RollJet je zaradi treh koles zelo stabilen. Namen je olajšanje prenosa težke šolske torbe in s tem v mislih se je razvijal RollJet. Tri kolesa dajejo večji občutek varnosti. Zaradi te lastnosti so skiroji skorajda bolj kot rolke s krmilom. RollJet vam torej ne bo padel, s pritrjeno torbo pa bo ravno tako stabilen.

Ojačane šolske torbe 

V podjetju HAM, d.o.o., so razvili tudi torbe, ki se prilagajo nosilcem na skiroju. Torbe so ojačane, tako da je prenos le-teh lažji in stabilnejši. Narejene so iz kakovostnih in trajnih materialov. Odlikuje jih ergonomska oblika, zračnost in uporabnost. Imajo veliko predalov in so vodo odbojne.

Za zaščito v dežju priporočamo nakup zaščitne dežne prevleke za torbo, sicer pa v dežju odsvetujemo uporabo RollJet skiroja, saj je v prvi vrsti treba poskrbeti za varnost otrok. Garancija na torbe ob normalni uporabi je eno leto. Izberite različne oblike torb:

Air - šolske torbe za prvo triado ,

- D-bag - šolske torbe za drugo triado,

- Safari - šolske torbe za tretjo triado.RollJet je skiro slovenskega proizvajalca

Prednost slovenskega proizvajalca je zagotovo v tem, da nudi tudi servis torb (pošitje naramnic, žepov…). V primeru obrabe ali zloma kakšnega dela boste tako tudi lažje pridobili nov del. Vse večje povpraševanje je tudi po uporabi RollJeta za odrasle.

Odsevniki za varnost

Odsevnik je spredaj na skiroju, prav tako so odsevna telesa na torbi. Na RollJet lahko namestite tudi dodatno opremo (svetilka, ključavnica…).

Popoln nadzor na krmilnikom

RollJet skiro s torbo omogoča zabavno pot v šolo. Odlična vodljivost skiroja s krmilnikom naredi pot zelo zanimivo. Skiro nima električnega pogona, kar omogoča še toliko večji nadzor nad upravljanjem in vodenjem skiroja.

Skiro omogoča naravno gibanje

Skiro spodbuja naravno gibanje. Otroci ga poganjajo z nogo in imajo nad vožnjo in upravljanjem popoln nadzor.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del