Quantcast
Radio1_v_zivo


Najbolj osovražena ženska svojim svatom računa 3500 evrov, da se udeležijo njene poroke!
Saj ni res, pa je | 30. 6. 2022 20:03
“Zakaj bi oni uživali brezplačno penino, medtem ko financiram vse jaz!?”
Ključne besede:     poroka    luksuz    svatje    nevesta    medeni tedni
Foto: The Sun (zajem zaslona)

Carla Belucci velja za najbolj osovraženo žensko v Angliji. Naziv je prejela po tem, ko je Nacionalni zdravstveni službi lagala o duševnih stiskah samo zato, da ji nebi bilo treba plačati plastične operacije nosu.

Sedaj pa se je Carla domislila še enega načina kako ta naziv ovekovečiti. S svojim zaročencem Giovannijem (52) načrtujeta poroko na Zelenortskih otokih. Čeprav bodo gostje morali sami kriti vse stroške potovanja in bivanja, kar jih bo stalo dobrih 2.300 evrov, bodoča nevesta zahteva, da svatje k poroki “prispevajo” dobrih 115 evrov. Za 30 povabljenih svatov bi to skupno naneslo okrog 3.500 evrov.

Foto: The Sun (zajem zaslona)

Bolj kot sam znesek je zanimivo to, da si nevesta želi sanjske poroke, za katero pričakuje, da jo bodo plačali drugi. Kot pravi, se je z organizatorji poroke že dogovorila za nekaj promocijskih sodelovanj, s katerimi naj bi privarčevala precej denarja.

»Za moje svate bo to najboljša investicija! Znesek, ki ga bodo plačali bo skoraj isti kot, če bi si šli ogledat musical v West End areni, le da bo spektakel še večji,« pravi angležinja, ki načrtuje prihod na belem konju in komaj čaka, da bo v centru pozornosti.

»Vem, da se bodo nekateri pritoževali, vendar jih ne silim, da pridejo. Ampak, če se že odločijo udeležiti moje poroke, se bodo morali obnašati po mojih pravilih!« Še dodaja.

Carla, ki s svojim OnlyFans profilom mesečno zasluži slabih 6 tisoč evrov, je že rezervirala ves potreben blišč za njeno – kot pravi – zadnjo poroko. Za obleko je zapravila 7 tisoč evrov, prav toliko pa je vreden njen zaročni prstan.

Foto: The Sun (zajem zaslona)

Poudarja tudi, da je srečna, ker jo je Giovanni zaprosil zdaj, ko je še seksi. Po njenih besedah ni gršega, kot stara, zgubana nevesta. Ker je Carli lepota vedno na prvem mestu, je priznala, da bo svoji hčerki plačala plastično operacijo zadnjice. Kot pravi, bi jo raje videla v resničnostnem šovu, kot pa, da bi postala odvetnica.

Mati treh otrok, med njimi 9-mesečne malčice Blue, svojih otrok ne želi obdržati s seboj na medenih tednih. »Takoj po poroki, jih bom posedla na letalo za povratek v Anglijo. Tam jih vedno čuva njihova babica, medtem ko midva počitnikujeva na luksuznih destinacijah« pojasni Carla.


Foto: The Sun (zajem zaslona)

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del