LIVE           051300300   0802255         Frekvence
 

Nekoč šarmantni filmski zapeljivec je danes videti utrujen in postaran!

"Postal sem prestar, pregrd in predebel, da bi snemal takšne vloge, zato se zdaj ukvarjam z nekaterimi drugimi stvarmi,"
Ključne besede: Hollywood, zvezde, filmski igralec, Hugh Grant, romantične komedije, film, snemanje, Jerry Seinfeld, UnFrosted
Ikona romantičnih komedij Hugh Grant se trenutno nahaja na snemanju novega filma z naslovom »UnFrosted«. Komedijo režira Jerry Seinfeld govori pa o rivalstvu med dvema največjima proizvajalcema kosmičev v Ameriki - Kellog's in Post, saj želita ustvariti sladico, ki bo za vedno spremenila zajtrkovanje. Na snemanju v Los Angelesu pa niso manjkali tudi paparaci, ki so v objektiv ujeli izčrpanega igralca. Čeprav je bil 61-letnik na ujetih fotografijah še naličen, svoje utrujenosti ni mogel skriti.  Foto: VečerV intervjuju za The Hollywood Reporter je Hugh Grant priznal, da se počuti prestarega, pregrdega in predebelega, da bi še naprej sprejemal vloge šarmantnega zapeljivca v romantičnih komedijah. Te so mu namreč pustile kar nekaj kompleksov. V njih se je večkrat počutil ujetega. Vendar pa se ne pritožuje nad denarjem, ki so mu ga te vloge prinesle.Foto: Večer"Postal sem prestar, pregrd in predebel, da bi snemal takšne vloge, zato se zdaj ukvarjam z nekaterimi drugimi stvarmi," pravi 61-letni Hugh Grant. Igralec se v zadnjih letih preizkuša v drugačnih vlogah, kot jih je igral v mladosti. Pravi, da monotonost preteklih vlog obžaluje. "Moral bi sprejemati bolj zanimive odločitve in delati drugačne stvari. Namesto tega sem se v skoraj enakih vlogah ponovil verjetno 17-krat zapored," je pojasnil.