Quantcast
Radio1_v_zivo


Twoo se zapira. Kaj pa zdaj?
Oglas | 25. 6. 2022 8:50
Nekaj časa nazaj je spoznavni portal Twoo oznanil, da zapira svojo stran. Slaba novica za uporabnike? Sploh ne, tukaj je ona-on.com
Ključne besede:     twoo    ona    on    spoznavni    portal
Twoo se zapira. Kaj pa zdaj?

Iščeš partnerja in od spoznavnega servisa pričakuješ več? Spoznaj ona-on.com - edini spoznavni servis v Sloveniji, ki poleg dopisovanja uporabnikom ponuja celovito podporo in odlično izkušnjo.

BREZPLAČNO preizkusi ona-on.com 

Zakaj je ona-on.com najboljša izbira?

Uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji  (WebSi prvak 2018) in najboljša “login” namizna aplikacija (WebSi prvak 2021) - slovenski prvaki na področju zmenkov in zasebnih stikov (raziskava Valicon 2020). Več kot 210.000 registriranih, od tega več kot 80.000 mesečno aktivnih uporabnikov, ki iščejo partnerja.

 

Imaš raje, da te primemo za roko in popeljemo v svet spletnih zmenkov? Ona-on.com prvi z osebno virtualno asistenco - osebna virtualna asistenta Tina & Luka te po korakih z nasveti vodita od prvega sporočila do zmenka v živo.


Tina in Luka, tvoja osebna virtualna asistenta, te peljeta po Korakih do uspeha.

Vsi odgovori na vsa tvoja vprašanja na enem mestu! V Knjižnici znanja najdeš vse odgovore, od uporabe ona-on.com do svetovanja strokovnjakov s področja medosebnih odnosov.

 

NOVO!!! Vse dogajanje na enem mestu - Časovnica “Novo zate” vključuje več kot 10 različnih novosti, ki se nanašajo posebej nate (kdo se zanima zate, nove fotke tvojih ujemanj, kandidati za zmenke ipd.). Naj ti nič ne uide!
Prvi z garancijo na kontakte - Imej stike, ali pa ti brezplačno podvojimo članstvo. Odgovornost za uspeh pri navezovanju stikov prevzamemo mi!

 

Cenimo anonimnost in zasebnost - Od zasebnih fotografij do kontaktnega filtra, ona-on.com uporabnikom ponuja celo vrsto funkcionalnosti, ki skrbijo za varnost, zasebnost in anonimnost. Naša podpora uporabnikom je bila prepoznana kot najboljša v Sloveniji (Valicon, 2020).

BREZPLAČNO preizkusi ona-on.com 


Dopisovanje prek spleta popelji na nov nivo - z Avdio Video zmenki je to mogoče. Ko je čas, da se vidita (in zaradi različnih razlogov ne gre v živo), vklopita Avdio Video zmenek in že teče pogovor (skoraj) v živo.

 

VIP lojalnostni program za vse člane ona-on.com! Več kot 1.000 EUR ugodnosti pri znanih ponudnikih - prihrani pri zmenkih, poskrbi zase in se česa novega nauči.

 

Naj se ti jezik ne zatakne - ona-on.com je v celoti v slovenščini, tam pa se spoznava že več kot 210.000 Slovencev in Slovenk. Najti pravo simpatijo tako ne bo noben problem!

 

In rezultat? V več kot 20-ih letih delovanja smo v slovo pomahali več kot 28.000 parom!

 

Ker verjamemo, da je ona-on.com najboljša izbira za vse samske, ki iščejo partnerja, uporabnikom spletnih zmenkarij ponujamo BREZPLAČNI preizkus - vse prednosti članstva na ona-on.com si odkleni TUKAJ.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del