Quantcast
Radio1_v_zivo


21-letnik je dve leti hodil mimo te ženske, zdaj pa je odkril kdo ona pravzaprav je! Zmrazilo ga je ...
WOW | 14. 6. 2022 13:44
Nihče ni pričakoval takega razpleta
Ključne besede:     mama    sin    posvojitev    združenje
Foto: Facebook/Benjamin Hulleberg

Po dvajsetih letih iskanja je mladenič iz ameriške zvezne države Utah našel svojo biološko mamo.

Benjamin Hulleberg je pred nekaj meseci na Facebooku zapisal, da poskuša najti biološko mamo in da je kontaktiral posvojitvene agencije, opravil DNK teste in se vpisal v register posvojencev, a je bilo vse neuspešno.

Nato je prejel sporočilo od 36-letne Holly Shearer, v kateri mu je čestitala za rojstni dan. Ker se nista poznala, mu je Shearer pojasnila, da je pred 20 leti sprejela "najtežjo odločitev v življenju in svojega čudovitega otroka dala v posvojitev".

"Vedno sem mislila nanj. Še posebej ob praznikih ali njegovem rojstnem dnevu je bil vedno vrtinec čustev," je povedala Holly.

Benjamina je rodila kot najstnica, prvih nekaj let pa je ohranjala stike z Angelo in Brianom Hullebergom, ki sta Benjamina posvojila. A sta stik izgubila leta 2004, ko se je zaprla agencija, ki je posredovala pri posvojitvi.Ko je bil Benjamin star 18 let, ga je našla na družbenih omrežjih. Priznala je, da je oklevala, da bi stopila v stik z njim: "Takrat se je v njegovem življenju veliko dogajalo. Zadnje kar sem si želela, je bilo, da bi ga razburila. Tako sem ga nekaj časa samo opazovala od daleč."

Benjamin pa je dejal, da se natančno spomni trenutka, ko je prejel njeno sporočilo z razlago. Odzval se je zelo čustveno: "Jokal sem. Vsa čustva so bila pozitivna. To je bil dan, na katerega sem čakal 20 let, to spoznanje je bilo neverjetno."

Spoznala sta se že naslednji dan.

"Dotaknil se me je po rami in takoj me je prevzelo veselje. Pet minut sva se objemala in jokala, nisem mogla verjeti, da se to dogaja," je dejala Holly. 

V pogovoru sta ugotovila, da v resnici živita blizu drug drugega. Holly je namreč zaposlena v bolnišnici v Salt Lake Cityju, Benjamin pa je zadnji dve leti prostovoljec v tej bolnišnici.

"Vsak dan sem hodila mimo oddelka, kjer se je prostovoljno delal. Parkirala sva v isti garaži, morda v istem nadstropju, nisem vedela, da sva pravzaprav tako blizu," je povedala Holly.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del