Quantcast
Radio1_v_zivo


Inovativna mobilna šolska torba
Oglas | 20. 6. 2022 6:11
Skrbno premislite, kakšno šolsko torbo izbrati za svojega šolarja
Ključne besede:     šolska torba na kolesih    šolske torbe    skiro    torba    rolljet    ham
Se vašemu šolarju vedno znova mudi v šolo? Nerad pešači? Se pritožuje, da so šolske torbe pretežke? Če ne drugače, ima vsaj glede slednjega prav. Šolske torbe so pretežke in hrbtenice otrok, ki se še razvijajo ter rastejo, preobremenjene. Prav mogoče je torej, da se vaš otrok zaradi torbe dejansko počuti slabo. Pritisk njene prekomerne teže na ramena lahko povzroči kronične bolečine v vratu, hrbtu ter ramenskem obroču, v določenih primerih pa pripelje celo do precej usodnejših posledic. Zato skrbno premislite, kakšno šolsko torbo izbrati za svojega šolarja.Šolska torba na kolesih: 3 × 3 za trojni užitek!

HAM d.o.o. je tisto podjetje, ki je pred leti predstavilo ergonomsko oblikovan pisarniški stol SpinaliS in tako poskrbelo za zdravo hrbtenico odraslih. Pred časom pa je razvilo tudi RollJet, šolsko torbo na treh kolesih, ki združuje nahrbtnik in skiro. Primeren je za premagovanje razdalj do treh kilometrov in podpira kar tri različne načine uporabe, kar ga tudi dela tako edinstvenega.

1. Vožnjo. RollJetu primarna je vožnja s skirojem, na katerega je pripeta torba. Gre za izredno priročen, zabaven in hiter ter tudi varen način odhajanja v in prihajanja iz šole, ki v celoti razbremeni otrokovo hrbtenico. Skiro je opremljen s tremi kolesi, zato je upravljanje z njim nadvse enostavno, medtem ko trpežno ogrodje zagotavlja dodatno stabilnost.

2. Vleko. Le en klik in skiro se zloži, šolska torba na kolesih pa je pripravljena na izmenično vleko z desno in levo roko. Tudi ta način spodbuja gibanje in razbremeni hrbtenico, otroci pa ga imajo radi, ker se zaradi prostih ramen počutijo povsem svobodno.

3. Nošnjo. Čeprav je ta šolska torba zasnovana z namenom izogibanja klasični nošnji šolskih potrebščin, jo je mogoče nositi kot vsak drug nahrbtnik. Ima zračno hrbtišče, značilni zanjo pa so prav tako številni predali in žepi, ki omogočajo praktično organizacijo šolskih potrebščin.

A pazljivo. Da bi šolska torba resnično nudila varnost, mora upoštevati višino otroka.

RollJet ima v primerjavi z električnimi skiroji številne prednosti. Njegova uporaba je okolju prijazna, neodvisna od električne energije in prilagojena aktivnemu življenjskemu slogu, kar je dandanes, v času, ko se mladi vse manj gibajo, izrednega pomena. Na voljo je v dveh različicah:

Mini | Primeren za vse, visoke med 110 in 175 cm, stabilne konstrukcije, ojačane deske, tremi kolesi za posebno stabilnost ter odsevnimi elementi. Izdelan je iz vzdržljivih materialov, zaradi česar šolska torba ob ustrezni negi tudi po večletni uporabi ostaja brezhibna.

City | City se ponaša z odlikami Minija in je namenjen vsem, katerih višina ne presega 190 cm oziroma ta ni nižja od 130 cm, medtem ko je vožnja z njim primerna za urbano okolje. S Cityjem so kompatibilni vsi modeli šolskih torb RollJet.

Da bi vam olajšali izbiro, smo zbrali še nekaj dejstev, predstavljenih v spodnji tabeli. Več pa si lahko preberete na uradni spletni strani, kjer izveste prav vse o najhitrejši šolski torbi v mestu! Tehnične značilnosti© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del