Quantcast
Radio1_v_zivo


Najbolj fatalna ženska leta 2022 je postala Hajdi: ''Brez lepe duše ne pomaga noben vizualni učinek''
Slovenija | 2. 6. 2022 8:47
Hajdi Korošec Jazbinšek je osvojila laskavi naziv Famme Fatal 2022
Ključne besede:     Hajdi Korošec Jazbinšek    Famme Fatal 2022    zmagovalka    naziv    fatalna ženska
Zmagovalka Famme Fatal 2022 je Hajdi Korošec Jazbinšek

''Danes zjutraj sem se morala uščipniti, ker sem mislila da sanjam. Hvala Femme fatale Slovenija za to prelepo doživetje in hvala vsem nominirankam s katerimi smo letos delile res pravo fatalno vzdušje. Obljubim, da bom naziv nosila spoštljivo in z vso svojo odgovornostjo,'' je zapisala na svojem Instagram profilu Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je sinoči prejela laskavi naziv Famme Fatale 2022.

Letošnja prireditev je potekala v znamenju pozitivnih vibracij, močnih barv, lepih oblek, tako kot se za raj spodobi. Vzdušje se je stopnjevalo do svečane razglasitve, ko je na oder stopila urednica revije Avenija Petra Kancler in razglasila najbolj fatalno žensko letošnjega leta.

Hajdi Korošec Jazbinšek pravi, da ''brez lepe duše ne pomaga noben vizualni učinek''.

Fatalno žensko si predstavlja predvsem kot osebo z zgrajenim karakterjem, zdravo samozavestjo, močno karizmo, čustveno dozorelostjo in eleganco tako v komunikaciji kot tudi v prezenci. Fatalka zanjo ni ravno tipična lepotica s popolnim obrazom in telesom, temveč je ženska, ki sporoča zdravo samozavest, to, da je zadovoljna s seboj, spoštljiva do ljudi in pusti sledi, kjer koli se pojavi.

Fotogalerija: IZBOR FEMME FATALE (38 slik)

Oglejte si galerijo slik
Foto: M24.si


Za naziv femme fatale 2022 se je potegovalo devet usodnih Slovenk, ki so se na odru predstavile v kreacijah priznanih slovenskih oblikovalk, in sicer Manca Špik (v kreaciji Mojce Celin), Eva Boto (v kreaciji Maje Štamol), Hajdi Korošec Jazbinšek (v obleki Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy), Jana Koteska (v obleki Mateje Benedetti, Benedetti Life), Ana Praznik (v obleki Jelene Proković), Maja Keuc, Amaya (v kreaciji Davida Hojnika, DH Fashion), Melani Mekicar (v kreaciji Maje Ferme, Maja Ferme Fashion), Gordane Grandošek Whiddon) in Alya (v obleki L'Avenue).

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del