Quantcast
Radio1_v_zivo


Roškar se baše s sendvičem s Poli salamo in majonezo! To pomeni, da ni uspel shujšati?!
ŠOU Domov | 31. 5. 2022 17:51
Čas je bil za finalno tehtanje
Ključne besede:     robert    roškar    anja    ramšak    šou    domov    tehtanje    hujšanje    kilogrami    tehtnica
Roškar je za nagrado ugriznil v sendvič

Robert Roškar je pred nekaj meseci najavil projekt plaža, kar je pomenilo, da more shujšati za 15 kilogramov. V primeru, da mu to ne bi uspelo, bi moral delati celo poletje brez dopusta. Prvotno je bilo dogovorjeno, da mora Roškar shujšati do 1.7., ko bosta z Anjo Ramšak prevzela vodenje jutranjega programa, a mu je zadevo še malo zakompliciral Denis Avdić.

Čas hujšanja mu je skrajšal za kar mesec dni. Robert je dodaten izziv moral sprejti, drugače se ne bi mogel udeležiti tekmovanja za pesem evrovizije v živo.

Danes je tako imel še zadnje odločilno tehtanje, Gargamel je prinesel tehtnico in ta je pokazala 98.9 kg!»Wow, noro, presrečen sem. Moram priznati, da sem se namatral. Shujšal sem tako, da sem jedel vse, samo manj. Diete, kjer se moraš odrekati, niso zame. Saj potem vse pojem za nazaj. Zato sem preprosto jedel manj, izogibal sem se alkoholu, kruhu in sladkorju. Pa telovadil sem. Tudi naprej se bom držal tega sistema, ker mi je zelo všeč pogled v ogledalo. Več let mi ni bil, zdaj pa se pogledam in si rečem, da sploh nisem tako slab,« je v smehu povedal zmagovalec Roškar, ki je od Anje, ki se je zaradi bolezni javila preko Skypa, za nagrado prejel sendvič z belim kruhom, poli salamo in majonezo.

»Kar škoda mi je, da bi ga zdaj celega pojedel in šel na stara pota,« je še dejal Roškar.

»Jaz sem vedno verjela, da mu bo uspelo, preveč rad ima dopust, da bi popustil. Sem pa res vesela, da mu je uspelo, vem, kako želel si je tega. Ne samo izgube kilogramov, ampak nasploh močnejšega telesa,« je dejala Anja, ki sama dobro ve, kako dosleden moraš biti s prehrano in telovadbo, da obdržiš izgubljene kilograme.

»Samo od njega je odvisno, kako priden bo. Mislim, da se zaveda, kako lahko je dobiti vse nazaj - prej kot izgubiti. Toliko dela je vložil v to, sem prepričana, da ga ne bo takoj zapravil. Ga bom pa absolutno tudi jaz čimbolj motivirala,« je zaključila Anja in bila presrečna, da bosta oba lahko uživala na dopustu.


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del