Quantcast
Radio1_v_zivo


Oglasila se je mama 18-letnika, ki je naredil strelski pohod na šoli: To, kar je povedala o njemu, mnogi ne verjamejo
Grozljivo | 26. 5. 2022 9:13
''Moj sin ni bil nikoli nasilnež, zato sem šokirana nad njegovim dejanjem. Žal mi je za vse otroke in njihove družine''
Ključne besede:     strelski pohod    Salvador Ramos    Teksas    morilec    šokantno    pretresljivo    mama    družina    šola
Njegova mama se je drogirala in mnogi menijo, da je to slabo vplivalo nanj

Včeraj je javnost pretresla novica o 18-letnem dijaku iz Teksasa, ki je na eni izmed tamkajšnjih osnovnih šol izvedel strelski pohod in pri tem ubil 19 otrok ter dve odrasli osebi. Preden se je odpravil v šolo, pa je doma ustrelil svojo babico v glavo, ki je preživela, a je v zelo kritičnem stanju.

Živel je pri dedku in babici, a se z njima ni veliko pogovarjal

18-letni Salvador Ramos je bival pri starih starših, po tem, ko se je sprl z mamo. Njegov dedek Rolando Reyes je dejal, da je bil zelo tih in se nista veliko pogovarjala, večino svojega časa je preživel v sobi, kjer je igral video igre. Niti sanjalo pa se mu ni, da skriva orožje, drugače bi ga prijavil sam.

Oglasili so se tudi fantovi sorodniki in znanci, ki se ga spominjajo kot problematičnega najstnika, ki se je v šoli velikokrat stepel. Bil je tudi tarča posmehovanja s strani sošolcev zaradi govorne motnje. Zaradi tega je vse težje obiskoval šolo in je ostajal doma. Kasneje je spremenil tudi videz, se začel oblačiti v črno in nositi vojaške škornje. Eden izmed njegovih znancev je še dejal, da se je nekoč sam porezal po obrazu  z nožem, brez razloga.

Mama je uživala droge, kar je slabo vplivalo tudi nanj - a to zanika

Po pričanjih ostalih naj bi se veliko prepiral tudi s svojo mamo, ki naj bi uživala tudi droge. Ta naj bi dejala, da je bil njen sin zelo osamljen, vedno se je držal zase in ni imel prijateljev. 

''Moj sin ni bil nikoli nasilnež, zato sem šokirana nad njegovim dejanjem. Žal mi je za vse otroke in njihove družine'', prav tako je zanikala, da se nista razumela in da je s svojim obnašanjem morda vplivala na njegovo vzgojo. 

''Imela sem dober odnos z njim. Še prejšnji teden sva se slišala, ko sem mu čestitala za rojstni dan in mu kupila darilo,'' je dejala, čeprav mnogi menijo, da je ravno ona tista, ki je kriva za slabo vzgojo ter njegovo obnašanje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del