Quantcast
Radio1_v_zivo


Ugani pravilno trditev
Nagrajujemo | 27. 5. 2022 17:00
Osvoji klimatsko napravo Daikin
Ključne besede:     klimatska    naprava    daikin    klima
Ugani pravilno trditev

Predstavljamo vam Dai in Kin. Skupaj sta popoln par: DAIKIN! Tako kot za vašo popolno temperaturo poskrbijo klimatske naprave Daikin. Primerne so za vsak dom, omogočajo čisti zrak in so visoko učinkovite.

 

DAI in KIN bosta vsak dan povedala trditev povezano z vremenom oziroma visokimi temperaturami. Vsak bo povedal svojo trditev, tvoja naloga pa je, da ugotoviš, čigava trditev je pravilna.

 

Na 051 300 300 pošlji SMS sporočilo s svojimi podatki in ključno besedo DAI, v kolikor meniš, da je pravilna njena trditev, ali s ključno besedo KIN, v kolikor meniš, da je pravilna njegova trditev.

 

In če boš pri izzivu DAI in KIN-a učinkovit, potem si v žrebanju za najbolj osvežujočo nagrado te pomladi, ki jo boš oboževal celo poletje! Klimatsko napravo Daikin.

 

Obišči spletno stran daikin.si, kjer si lahko glede na specifike svojega doma enostavno izračunaš, kateri tip Daikin klimatske naprave ti najbolj ustreza.

 

 

 
Daikin, vodilni proizvajalec klimatskih naprav! 


Podjetje Daikin je vodilni svetovni proizvajalec klimatskih naprav in zanesljiv dobavitelj energijsko varčnih toplotnih črpalk. Ponujajo rešitve, ki temeljijo na več kot 90 letih izkušenj na področju inovativnih tehnologij, pionirskem razvoju izdelkov, vrhunski kakovosti in vsestranskih integriranih rešitvah. Daikin je v Sloveniji prisoten že več kot 30 let, kjer kot del skupine Daikin Central Europe Handelsgmbh nudi svojim strankam rešitve hlajenja ogrevanja, prezračevanja in čiščenje zraka .

 

Predstavljamo vam Daikin Perfero

 

Zveza potrošnikov Slovenije ob testiranju klimatskih naprav posveča največ pozornosti prav učinkovitosti slednje. V tej vsestranski kategoriji je letos bila zmagovalka testa klimatska naprava Daikin Perfera, ki je obenem prejela tudi oznako za dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Kot vse druge Daikinove klimatske naprave nudi Perfera premišljene funkcije za še več udobja v vašem domu.

Njen posebej zasnovan ventilator optimizira pretok zraka, ki zagotovi visoko zmogljivost pri skoraj neslišnem delovanju do 19 dBA. V prostoru slednja prav tako odstrani viruse, plesen, bakterije, alergene in nevarne kemikalije. S pomočjo Daikinove Flash Streamer tehnologije tako zagotavlja najčistejši zrak v prostoru. Prednost slednje pa je tudi t.i. 2-območno inteligentno oko gibanja;  enota namreč samodejno preusmeri zračni tok stran od ljudi ali preklopi na višjo/nižjo nastavljeno vrednost. V kolikor pa v prostoru ni zaznanega gibanja, enota samodejno preklopi na energijsko varčno nastavitev.

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del