Quantcast
Radio1_v_zivo


41-letni DEVIČNIK že vrsto let išče žensko po spletu. Bizarno, kakšne zahteve ima!
Ljubezen & seks | 17. 5. 2022 10:35
Pravega dekleta nikakor ne najde
Ključne besede:     devičnik    seks    veza    iskanje    ženska    moški
41-letni devičnik

Daniel Piechnick, 41-letnik moški iz Adelaide v Avstraliji, je ustvaril spletno stran singleguyfromadelaide.com, da bi našel dekle.

Profesionalni oblikovalec družabnih iger je spletno stran postavil že leta 2016, danes, šest let pozneje, pa še vedno išče inteligentno žensko z "enako stopnjo spolnih izkušenj", kot jih ima sam.

Želi si torej dekle, ki je, tako kot on, devica.Pravi, da ima odlično življenje, a mu manjka nekdo, s katerim bi ga lahko delil. Večino življenja je bil osredotočen na svojo kariero in to je glavni razlog, da nima dekleta.

»Glede na okoliščine je razumljivo, da ti najprej pride na misel, da sem čudak, zato bi rad nekaj razjasnil. Sem normalen, razumen in na nek način zanimiv. Saj ne, da se nikoli še nihče ni zanimal zame,« je dejal Daniel.

Čeprav je Daniel zapisal, da razume, da bo večina žensk njegove starosti imela več izkušenj kot le držanje za roke in poljubljanje, išče žensko, ki ima približno enake izkušnje kot on.

»Res je težko najti nekoga, ki pri mojih letih še ni imel spolnih izkušenj. In to je v bistvu tisto, kar iščem – nekoga, s katerim lahko začnem znova, nekoga, s katerim bom delil nove izkušnje. Zato sem se odločil narediti to stran,« je zapisal.

Danielova spletna stran vsebuje veliko informacij o njegovih interesih, življenjskem slogu in o tem, kaj zahteva od potencialnega partnerja.

Ljudje na spletni strani puščajo različne komentarje:

»To je zelo nenavadno, vendar ti iskreno želim srečo pri iskanju prave. Upam, da ti uspe in da spoznaš nekoga, s katerim boš zadovoljen. Vse najboljše s Poljske."

»Izgledaš kot kul fant, spletna stran je briljantna ideja. Srečno.«Medtem ko večina ljudi podpira Danielovo iskanje ljubezni, pa nekateri niso bili preveč navdušeni nad njegovo taktiko.

Na Redditu je namreč neka ženska objavila svojo izkušnjo z Danielom.

"Prišla sem do zadnjega kroga, a me je na koncu zavrnil zaradi moje preteklosti. Njegovi standardi so neverjetno visoki in zastareli, samo ena napaka je dovolj, da te zavrne. Ne glede na osebnost in inteligenco, je vsak spolni ali nekoliko bolj intimni stik z moškim v preteklosti razlog za njegovo takojšnjo zavrnitev," je zapisala.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del