Quantcast
Radio1_v_zivo


Anja in Roškar zaključila italijansko pustolovščino! Anji so tik pred koncem čustva 'udarila ven' ...
ŠOU Domov | 16. 5. 2022 13:25
Hvaležna sta poslušalcem, da so ju spremljali in spodbujali
Ključne besede:     anja    ramšak    robert    roškar    šou    domov    torino    eurosong    pesem
Roškar in Anja sta uživala v Torinu

Za Roškarjem in Anjo je nepozabna italijanska dogodivščina, saj sta bila del največjega evropskega glasbenega spektakla, Eurosonga.

Že sama pot v Torino se je začela pestro, saj jima je Denis Avdić navsezgodaj pobral telefone in denar, ter ju poslal na 'cesto'. V tri dnevni bitki polni izzivov, ki to v resnici sploh nikoli ni bila, sta tekmovala kdo prej pride do Torina, seveda po principu 'znajdi se'.

Zmagovalec Roškar naj bi spal v luksuznem hotelu, poraženka Anja pa v hostlu s številnimi cimri. No, k sreči Anji tega ni bilo treba početi, saj ju je Avdić dobro potegnil za nos v najdaljšem radijskem »nategni in pobegni« v zgodovini.Najbolj prižmojznjena radijska dvojica je tako en teden preživela v skupnem stanovanju, od koder sta tudi oddajala njun Šou domov od 13-ih do 16-ih.

»Jaz sem spal povprečno dve uri (smeh). Ja, z Anjo sva bila cimra 11 dni, medtem, ko ješ, ona briše drobtine pod tabo. Ko odložim krožnik v kuhinji, ker grem lulat, se dere iz kuhinje 'aja se bo to samo pospravilo?' Prisežem, če ona najde moškega, da bo to toleriral in ne bo znorel, vsa čast. Jaz ga želim spoznati,« je v smehu povedal Roškar, Anja pa je dodala:

»Jaz sem se v Torinu se res naspala, samo 2x sem šla žurat. Najboljši dopust z moškim doslej, ker ga ni bilo nič doma. Do prepira ni prišlo, spala sva ločeno. Ni mi bilo težko sesat za njim, ker ga ljubim (smeh).«

Anja je bila na Eurosongu prvič, a je neznansko uživala in bo znova šla prihodnje leto. Z Robertom sta cel teden skrbela, da so bili poslušalci del evrovizijskega dogajana.

Tudi zato je imela na koncu te nepozabne pustolovščine zelo čustven trenutek, ki ga je delila s poslušalci.

»Malce sem solzna zdaj, smo le v Italiji, ki je moja dežela. Hvaležna sem za vse vas, ki ste naju spremljali že od prejšnje srede dalje, ko naju je Denis Avdić poslal iz studia proti Torinu. Brez vas ne bi šlo, sva zelo hvaležna,« je zaključila.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del