Quantcast
Radio1_v_zivo


Bioklimatske pergole Pirnar za dih jemajoči prostor pod soncem ali razkošno senco
Oglas | 13. 5. 2022 14:59
Z bioklimatskimi pergolami si lahko ustvarimo kakovostno bivalno okolje v vseh letnih časih in vseh vremenskih razmerah.
Ključne besede:     Pirnar    okna    vrata    bioklimatske pergole    kakovost    okolje    dom
Življenje je zunaj.

Življenje je zunaj. Pod najlepšo senco in vsestransko pergolo, ustvarjeno za nepozabna doživetja. O tem so se ob toplem sončnem vremenu prepričali številni gostje, ki so na četrtkovem dogodku pred salonom Pirnar izkoristili ekskluzivno priložnost in preizkusili brezkompromisno udobje pod pergolo Pirnar. Ob vrhunski kulinariki, trendi koktejlih, v družbi priljubljenega komika Gašperja Berganta in vedno izjemne Mojce Mavec so odkrivali prednosti novega produkta uglednega slovenskega podjetja, sicer znanega kot svetovnega inovatorja vhodnih vrat.Le redke stvari v življenju nam vzamejo sapo, vzbudijo občudovanje in pustijo trajen vtis. Še toliko več nam pomenijo, če je zaradi njih naše življenje bogatejše. Z bioklimatskimi pergolami si lahko ustvarimo kakovostno bivalno okolje v vseh letnih časih in vseh vremenskih razmerah.

''Doma je najlepše, a dom je veliko več kot štiri stene. Je prostor, v katerem uživamo z najbližjimi. Če vhodna vrata ščitijo intimo našega doma, nam jo pergole odpirajo in omogočajo, da zunaj doživimo najlepša kosila, nepozabne zabave, najbolj romantične večere in največji mir. Zato je odločitev, da poleg vhodnih vrat ljudem ponudimo tudi pergole, logično nadaljevanje naše filozofije omogočiti ljudem izjemno kakovost sodobnega bivanja,'' pojasnjuje odločitev za razširitev ponudbe na ta vsestranski produkt namestnik direktorja Gašper Pirnar.Stand-up komedija in kulinarično razvajanje

Življenje pod pergolo je lahko nadvse zabavno. Še več. Navidezno nedolžni dogodki se pogosto spremenijo v nepozabno komedijo ali kar dramo epskih razsežnosti. To je na dogodku ekskluzivno za Pirnar v kratki in še nikoli slišani stand-up komediji Pod pergolo slikovito in hudomušno izvedel mlad komik Gašper Bergant.

Na dogodku ni manjkalo razkošnega razvajanja brbončic, od svežih pomladnih koktejlov do vrhunske kulinarike – vseh izjemnih stvari torej, v katerih lahko uživamo pod pergolo. Celotno dogajanje je šarmantno povezovala brezčasna Mojca Mavec.Bioklimatske pergole nov vrhunski produkt podjetja Pirnar


Pirnar se na slovenskem tržišču predstavlja z novo poslovno zgodbo, z lastno linijo pergol Pirnar. Različni modeli vsak na svoj način odgovarjajo na potrebe in želje posameznika. Sodobne in povsem avtomatizirane pergole ustvarjajo bioklimatske pogoje, zaradi katerih lahko ljudje pod njimi uživajo vse leto.

Minimalističen dizajn, domišljena trdna konstrukcija in izjemna funkcionalnost uvrščajo pergole Pirnar v sam vrh tovrstne ponudbe v Sloveniji. Enostaven sistem sestavljanja z modularnimi profili omogoča več različnih konstrukcijskih postavitev glede na specifiko objekta in posameznikove želje. Opremljene so z najsodobnejšo dodatno opremo za največje udobje bivanja.

''Vse, kar v Pirnarju ustvarimo, je presežek. Tudi pergole. Zelo smo zadovoljni s prvim odzivom na naš nov izdelek, ki ga bomo v prihodnje še razvijali in razširili tudi na druge trge,'' je še dodal Gašper Pirnar.

Več o bioklimatskih pergolah Pirnar si oglejte TUKAJ!

_______________________________________________________________

O PODJETJU

Pirnar je navdihujoč svetovnih inovator vhodnih vrat in pergol. Je globalno uveljavljeno podjetje z več kot 350 zaposlenimi, ugledno 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na več kot 30 trgih po vsem svetu. Lastna razvojna ekipa nenehno izboljšuje obstoječe in razvija nove tehnološke inovacije, ki postavljajo trende za udobnejše in kakovostnejše bivanje. Pirnar je redni prejemnik najprestižnejših mednarodnih nagrad za oblikovanje in tehnološke inovacije, med katerimi so German Design Award, German Innovation Award, reddot in mnoge druge.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del