Quantcast
Radio1_v_zivo


TEDEN LAŠKEGA PIVA IN CVETJA
Nagrajujemo | 13. 5. 2022 17:00
Osvoji legendarno doživetje
Ključne besede:     Laško    pivo    cvetje    festival    Jana Morelj    
Teden laškega piva in cvetja

Radio 1 se še naprej pripravlja na letošnje poletje, ko nas čaka veliki festival Laško Pivo in cvetje!

 

Da nas v Laškem od 15. 7. do 17. 7. med drugim čakajo Joker Out, Vlado Kreslin, Šank Rock in Dejan Dogaja smo vam že razkrili. Ampak čas je, da vročico stopnjujemo in na zalogi imamo še številna glasbena presenečenja. Na Radio 1 prihaja: TEDEN LAŠKEGA PIVA IN CVETJA!

 

In v tem tednu vam razkrijemo še dve dobro poznani slovenski glasbeni skupini, ki prideta na festival Laško Pivo in cvetje. Ste pripravljeni? Prvo presenečenje sledi že v ponedeljek. Poslušaj Radio 1 in seveda rezerviraj 15. 7. v svojem poletnem koledarju. Tudi Radio 1 bo tam!

 

Na festivalu Laško Pivo in cvetje letos iščejo heroje, ki bodo v Laško na festival prišli peš ali s kolesom. In seveda odeti v cvetje. In Jana Morelj je izziv sprejela že zdaj! Da dokaže, da se da. V Laško se je odpravila peš in v treh dneh prišla na cilj! Prehodila je 72 kilometrov in opravila 5.400 višinskih metrov. V Laškem so ji pred pivovarno Laško pripravili nepozabno presenečenje!Pošlji SMS s ključno besedo »PEŠ« ali »S KOLESOM« ter svoje podatke na 051 300 300. Sodeluješ pa lahko tudi preko Instagrama Radia 1.


Nekoga nagradimo  s super razvajanjem na festivalu Laško Pivo in cvetje, saj prejme VIP dostop do zaodrja in all inclusive hrano ter pijačo za dve osebi.Tako pa se je Jana podala na pot v Laško in to kar peš! Med potjo jo je presenetil tudi Dejan Dogaja in ji predal dres ter cvetje. Kam to poletje? Z Deželakom na pivo, z Jano v cvetje. V Laško!

 
Res je, v Laško se vrača festival Laško Pivo in Cvetje in res je, letos je Radio 1 partner projekta in res je - zato bo to tudi žur poletja. Kdaj bo? Od 15. 7. do 17. 7. 2022.


12 koncertov, dva odra, plaža, kamping, pivske klobase, pivo in gužva, tako kot v dobrih starih časih. Vse kar pravi festival rabi. In ker dve leti nismo hodili nikamor, nas letos razganja, da Pivo in Cvetje naredimo v nepozabno doživetje. Za vse, ki še ne veste - vstopnine ni.

 

A pazi, v Laško se ne pride kar tako. Prave legende se na pot podajo odete v cvetje. Lilije, pelargonije, sončnice, karkoli mami raste na vrtu. Več imaš rož, večja legenda boš! Če si pa za še resnejši izziv, pa se z Jano Morelj podaj do Laškega peš. Začni trenirati!

 
Izjava o varstvu osebnih podatkov

Pravila za sodelovanje © 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del