Quantcast
Radio1_v_zivo


Radio 1 nagrajuje in razveseljuje!
Nagrajujemo | 13. 5. 2022 17:00
Radio 1 in Turistična agencija Palma razveseljujeta vse poslušalce Radia 1!
Ključne besede:     palma    turistična    agencija    počitnice    morje
Radio 1 nagrajuje in razveseljuje!


Bližajo se brezskrbni poletni dnevi in ta teden razveseljujemo skupaj s Palmo, ki ponuja največjo izbiro počitnic in potovanj, že več kot 32 let.

Prijavi se v zgornji prijavnici in z malo sreče boste v petek, 20.5. ti in tvoja družina prejeli brezplačne počitnice na Hrvaškem. Morje, sonce, plaža, borovčki, … Uf, pravi odklop!


RADIO 1 in Palma nagrajujeta najbolj zveste poslušalce!Poletje kot prej s Turistično agencijo Palma

Palmovci se že mesece pripravljamo na to POLETJE. Zato, ker vemo, kako zelo si vsi želimo doživeti popolno svobodo in sončne avanture, zadihati svežo energijo, skakati po vodi in se igrati brez meja.

Pripravili smo vse, da vas lahko pripravimo na varno potovanje ter vam počitnice organiziramo tako, da boste lahko zadovoljno rekli: »Ja, to je poletje ko prej«

 

Palmina posebna letala bodo poletela iz Ljubljane na Mediteran na 10 grških otokov, v Španijo – Costa Brava, Turčijo, Egipt in Črno goro. Na Hrvaško ali po Sloveniji se boste lahko odpravili z lastnim prevozom, pod Palmo pa bomo poskrbeli za vse drugo.

V polnem zamahu so nazaj tudi vodena potovanja in izleti. V poletnem času so najbolj priljubljena sveža poletna potovanja – Skandinavija, Islandija, Baltske dežele, Škotska in Irska, ter NOVO: Ferski otoki. Na večino destinacij poletimo iz Ljubljane.


Palma balonček je varen in zanesljiv, od vrat do vrat v oddih. Vas čaka samo to, da izberete počitnice, takšne bolj aktivne in raziskovalne, vaš najljubši all-inclusive ali butične in hedonistične, odmaknjene od večjih središč.

Potem pa le še pakiranje in tista dobra stara potovalna vročica, ki vodi v radovednost, pisana doživetja in sladko - slane užitke. Priporočiti ali organizirati vam jih bodo pomagali Palmini slovenski predstavniki na počitnicah.

Skočite pod Palmo in si privoščite počitnice kot prej. Karkoli izberete, naj bo to poletje po vaše.

 

Obiščite www.palma.si ali eno izmed 12 poslovalnic po Sloveniji: www.palma.si/poslovalnice/

 

Vaši Palmovci

Pravila za sodelovanje 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del