Quantcast
Radio1_v_zivo


Oče ima prepoved približevanja svojim otrokom, ker IMA NEOBIČAJEN FETIŠ - sodnica pravi, da to ni normalno
Saj ni res, pa je | 19. 5. 2022 10:45
Sodnica meni, da bi njegova navada kot je nošenje plenic otrokoma pustila psihološke posledice
Ključne besede:     fetiš    oče    otroci    plenice    bizarno    prepoved    sodišče    odvzem    nenormalno    družina
Ima fetiš na nošenje odraslih plenic

Oče, ki zaradi pravnih razlogov ne sme biti imenovan, trdi, da je diskriminiran zaradi svoje nenavadne izbire življenjskega sloga in nenavadnega fetiša. Zdaj se namerava tudi sam obrniti na vrhovno sodišče, saj je njegova nekdanja žena že ukrepala ter se odločila za pravni ukrep. Od začetka se je zavedala, da njegovo vedenje ni normalno, a temu ni posvečala prevelike pozornosti, dokler se ni okrepilo do te mere, da je ves dan nosil plenice - tudi pred otroci.

Prepričan je, da je njegovo početje popolnoma neškodljivo, avstralsko družinsko sodišče pa mu je prepovedalo, da videva svoje otroke, saj jim s tem, da nosi plenice škodi.

Skrbelo jo je, da bo njegovo vedenje kot je nošenje odraslih plenic slabo vplivalo na njihovo odraščanje, zato mu je predlagala, da začne obiskovati terapevta - ker je to zavrnil, je dejala, da je bolje da se ločita. 


Oče pravi, da ne bo prenehal nositi plenic, saj s tem ne škodi nikomur

Leta 2000 sta prekinila razmerje, a sta se dogovorila, da si bosta razdelila starševske dolžnosti, pod pogojem, če bo svoj nenavadni fetiš držal stran od otrok. Šele leta 2019 je na sodišču povedala, da se tega ni držal. Ko je prišla nekega dne že odrasla otroka iskati k njemu, je videla, da mu iz hlač kuka plenica. Takrat se je odločila za pravno ukrepanje.

Čeprav se je pritožil na prvotno sodno prepoved, da bi se lahko videval z otroki, izrečeno leta 2021, je bilo to 13. aprila zavrnjeno.

''Imam velike pomisleke, da bo oče s tem prenehal in navsezadnje ne sprejemam tega, da je resnično pripravljen oz. se je sposoben odreči  zadevnemu obnašanju,'' je dejala sodnica Hilary Hannan in dodala, da to slabo vpliva na otroke, saj jim lahko povzroči psihološko škodo. Otroci so lahko zasmehovani, trpijo nasilje v šoli in to le zaradi tega, ker oče počne stvari, ki niso primerne. 

''Kaj bom počel v zasebnosti svojega doma brez prisotnosti otrok, je moja stvar. Gre za neškodljivo dejavnost, ki ne vpliva na nikogar,'' je dejal oče in dodal, da bo svoj primer nadaljeval na višjem sodišču.

Ženin odvetnik je še zatrdil, da je odločitev sodnice Hannah prelomna in bo imela zadnjo besedo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del