Quantcast
Radio1_v_zivo


Nevesti grozi zapor, ker je gostom na poroki na skrivaj naredila nekaj, zaradi česar so mislili, da umirajo
Saj ni res, pa je | 26. 4. 2022 10:01
Nevesta je v vso hrano na poroki podtaknila marihuano, da bi bili gostje bolj sproščeni in veseli - zdaj ji grozi zapor
Ključne besede:     nevesta    katering    poroka    marihuana    hrana    svatba    gostje    trava    šok    bizarno    policija    zapor
Nevesta Danya Shea Glenny Svoboda (42) je bila aretirana skupaj z osebo, ki se je ukvarjala s kateringom Joycely Bryant (31) saj sta bili obtoženi, da sta na dan Danyine poroke v vso hrano na svatbi podtaknili marihuano. Nevesta je mislila, da bo gostom to všeč, se bodo bolj sprostili in imeli na zabavi dobro, a je storila hud kazenski prekršek, ki jo zdaj lahko spravi v zapor. 

Na dan poroke, kjer se je na mizah šibilo od raznih testenin, lazanj, mesnih kroglic, kruha in ostale italijanske hrane, sta se odločili, da zadevo nekoliko popestrita. Ženski sta nabavili večjo količino marihuane in jo dodale v čisto vso hrano v ponudbi - med drugim so jo zamešale tudi v olje in maslo, videti pa je bilo, kot da gre za nekakšno začimbo.

Gostje, ki so začeli jesti, niso potrebovali dolgo, da so začeli čutiti, da se z njimi nekaj dogaja. Večina jih marihuane ni poskusila še v življenju, zato so bile posledice precej hitre in za nekatere hude, saj so zaužili prekomerno količino.


''Nisem se mogel kontrolirati in imel sem čudne misli. Prav vsak del svojega telesa sem čutil, a nisem imel pojma, kaj se dogaja z mano,'' pove eden od gostov, ki še v življenju ni pokadil marihuane, kaj šele, da bi jo pojedel.

Gostje na poroki so se začeli počutiti čudno in večina jih je mislila, da bo doživela srčni infarkt. Zavladala je panika in veliko jih je bilo prestrašenih, saj se jim ni sanjalo, kaj se z njimi dogaja. 

''Moji možgani so kar naenkrat zamrznili. Popila sem le kozarec vina in si rekla, da ne morem biti pijana. Srce mi je začelo razbijati kot noro in za hip sem mislila, da bom kar umrla,'' pa pove gostja, ki se je bala za svoje življenje, dokler ni izvedela, da je v resnici le pod vplivom marihuane.Ena od gostij pa je nevesto že med svatbo vprašala, če je morda v hrani nekaj čudnega, ko ji je ta odgovorila, da je v vsej hrani marihuana. Kako je gostja reagirala ne vemo, a si mislimo, da je najverjetneje mislila, da gre za hec.

Da je bila stvar še toliko bolj bizarna, je bila nevesta jezna in razočarana nad gosti, ko jim je povedala, kaj je naredila in njenega ''darila'' v hrani niso sprejeli z navdušenjem.

Takoj so poklicali policijo, ki je v hipu prišla  na kraj dogodka in zaplenila ostanke hrane ter jih nesla na testiranje. V večini so našli ogromne količine marihuane, največ v lazanji in testeninah. Na srečo z nobenim od gostov ni bilo hujšega in so po nekaj urah prišli k sebi. Čeprav je nevesta hotela, da bo njena poroka prelepa, se je na koncu izkazalo, da si jo je v resnici uničila ... in to čisto sama.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del