Quantcast
Radio1_v_zivo


ŠOU DOMOV v ŽIVO iz Torina!
Nagrajujemo | 3. 5. 2022 19:00
Čaka te teden dni evrovizijske zabave v Šovu domov na Radiu 1.
Ključne besede:     SWY brand    Šou domov    Evrovizija
ŠOU DOMOV v živo iz Torina!

Evrovizija! Čeprav ima o njej vsak svoje mnenje, je to oddaja, ki še vedno dosega rekordne odstotke gledanosti in o tem tekmovanju govorimo vsi. Na Radiu 1 imamo radi Evrovizijo in vso dramo, ki jo to tekmovanje vsako leto prinaša. In na Radiu 1 je doma tudi eden največjih ljubiteljev in poznavalcev Evrovizije pri nas - Robert Roškar. Že več kot 10. let Robert vsako leto obišče Evrovizijo in se v program oglaša neposredno iz prizorišča.

Toda letos je za Roberta posebno leto. V njegovem radijskem terminu se mu je pridružila še navihana Anja Ramšak. Med Anjo in Robertom je odlična kemija v kateri poslušalci uživate. Anja in Robert sta po novem v oddaji ŠOU DOMOV tvoja radijska družba vsak delavnik od 13. do 16. ure popoldan. In Robert, Anja in Šou domov gredo letos na Evrovizijo skupaj z oblačili in prehranskimi dopolnili SWY brand.

V Torino morata priti brez denarja! Jima bo uspelo? Nepredvidljivo dogodivščino zagotovo spremlja kup zabave, zapletov in drame.

V kolikor bo Anji in Robertu uspelo priti do Torina, bomo studio Radia 1 za cel teden preselili prav v Torino v Italiji. Robert in Anja bosta tako program kar cel teden vsak dan oddajala v živo iz središča dogajanja in evrovizijske drame. Če smo navajeni, da nam Robert vsako leto prinaša novice poln navdušenja, bo letos Anja poskrbela za drugačen pogled. Takšen z malo distance nekoga, ki ni velik oboževalec Evrovizije. Dva različna pogleda sta recept za teden evrovizijske zabave v Šovu domov na Radiu 1.ŠOU DOMOV z Anjo in Roškarjem JE ŠEL ČEZ VSE RAZSEŽNOSTI! To je bila zagotovo najbolj prižmojznena pot v Torino, kot je Anja in Roškar še nista doživela. Kar sta počela med potjo, pa je bilo filmsko - celo poljubila sta se! Na koncu pa mega preobrat, ki ga je zakuhal Avdić. Niti sanjalo se jima ni, kdo bo na koncu NAJBOLJ ''NATEGNJEN!'' Roškar se je od šoka skoraj zjokal, Anja pa polulala od smeha. Ampak sploh ne veš, zakaj ... To moraš videti!

Pri podjetju SWY brand pa so poskrbeli, da sta na poti do Torina ''preživela!'' Bila sta oblečena v njihova udobna oblačila in se ves čas sladkala z okusnimi SWY proteinskimi čokoladicami, ki so jima dale dovolj energije za cel dan!

SWY brand je veliko več kot le mlado in hitro rastoče slovensko podjetje, ki se ukvarja s spletno prodajo oblačil za športne aktivnosti in prosti čas, prehranskih dopolnil, zdrave prehrane in športnih pripomočkov. SWY brand so velika in srčna skupnost ljudi, predvsem žensk, s podobnim ciljem – ljubezen do sebe in zdravega življenjskega sloga. Tukaj so, da se spodbujajo, motivirajo in skupaj premagujejo večje ali manjše ovire. Poleg bogate ponudbe različnih izdelkov se družijo tudi v mobilni aplikaciji BESWY, kjer skupaj migajo, se pogovarjajo, motivirajo,...

Swy skupnost raste iz dneva v dan. Cilj je, spodbuditi čim več ljudi k temu, da stopijo iz cone udobja in naredijo nekaj, da bo njihov vsakdan čim lepši, ter da dosežejo na neki točki cilje, ki se jim morda trenutno zdijo nemogoči. Slogan It starts with you vse skupaj povzame.

Predvsem ženskam, a tudi moškim, želijo predati miselnost, da se uspeh, zadovoljstvo s samim seboj in dobro počutje začnejo v nas samih, kar ponazarja tudi ime znamke SWY – it Starts With You.

Več o ponudbi si lahko ogledate TUKAJ
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del