Quantcast
Radio1_v_zivo


To počnejo VSE ŽENSKE, samo ona ne! Odkar tega ne dela več, je presrečna - s tem pa tudi služi
Zanimivo | 19. 4. 2022 8:15
Britje telesa jo je utrujalo, pa je prenehala s tem in začela s svojim dlakavim telesom služiti
Ključne besede:     dlačice    dlake    zaslužek    bolezen    narkolepsija    OnlyFans    mama    denar    telo
Candace Cynthia ima narkolepsijo in je našla popolno službo

32-letna Candace Cynthia je mama samohranilka iz Kanade in se je leta 2018 odločila, da si bo nehala briti dlačice, potem, ko so ji diagnosticirali narkolepsijo. Gre za nevrološko bolezen, ki ji povzroča prekomerno zaspanost in izjemno utrujenost, zato jo je britje spravljalo v obup, zanj pa je porabila preveč časa. Oseba s to boleznijo lahko nenadoma in nenavadno takoj zaspi, celo med običajnimi opravili, denimo med hojo, vožnjo avtomobila, med pogovorom in ostalimi aktivnostmi.

''Pogosto sem utrujena in izčrpana in sem z britjem celega telesa porabila preveč energije. Britje me nikoli ni veselilo, saj sem se po njem počutila izčrpano. Spoznala sem, da sem to počela zaradi drugih ljudi in ne zaradi sebe. Bala sem se obsojanja. Sprva sem bila nervozna, ko sem v javnost hodila z dlakavimi nogami in pazduhami, zdaj pa jih rada razkazujem.''Ker je morala nehati hoditi v službo, saj ji je bolezen onemogočala normalno življenje, je prišla na idejo, kako bi lahko služila denar. Odprla si je platformo Only Fans in si našla velik krog občinstva, ki ne je navdušen nad njenim poraščenim telesom.

Začela je prodajati svoje fotografije, kjer pozira v spodnjem perilu in razkazuje svoje dlakave pazduhe in noge, kar mnoge moške vzburja. S prodajo takšnih fotografij zasluži več kot 1.000 funtov na mesec (cca 1.200 evrov), na leto pa 12.165 funtov.''Prodaja fotografij mojih poraščenih nog, pazduh in bikini linije je zdaj moj glavni vir dohodka. Nekateri se zgražajo, je pa še vedno več takšnih, ki jim je to všeč in so za to pripravljeni plačati za moje seksi slike''.
Čeprav ji je bolezen odvzela normalno življenje, pa ji je prinesla tudi veliko - novo in predvsem drugačno službo ter veliko ljubezen do sebe. Od zdaj naprej se spoštuje, ceni in je zaljubljena v svoje telo. Zdaj se v svoji koži počuti 100-odstotno udobno.

''Ne pričakujem, da se bodo vsi nehali briti, to je osebna izbira in obstaja veliko različnih možnosti za ženske in moške. Vsak se mora odločiti tako, kot je zanj najbolje.''

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del