Quantcast
Radio1_v_zivo


PRIŠLA JE POMLAD. NA RADIU 1
Nagrajujemo | 22. 4. 2022 17:00
Vaša naloga je, da dobro poslušate in uganete, katero rastlino Anja ali Robert opisujeta
Ključne besede:     OBI    pomlad    nagradna igra    sodelovanje
Osvoji 500 evrov za nakupe v OBI

Anja Ramšak in Robert Roškar bosta v tem tednu prebujala Slovenijo na Radiu 1. Hkrati pa se nam v tem tednu na programu pridružujejo še trgovine OBI. Skupaj vas spomnimo, da je sedaj pravi čas, da ozelenite svoja okna in balkone ter vrtove. Rastline nam bodo prinašale veselje čez vse poletje.

V trgovinah OBI boste za vaš vrt našli vse od rastlin, do zemlje in gnojil, loncev, korit in drugega vrtnega dekorja. OBI bo v tem tednu pravi raj za ljubitelje cvetočih oken in balkonov, saj ravno ta konec tedna v OBI prihaja Festival rastlin (28. 4. – 30.4. 2022). Edini festival, s katerega boste odnesli izbrane rastline, ki vam jih bodo že v trgovini posadili v korita. Preprosto: V OBI-ju izberite svoje korito in balkonske rože po vašem okusu, svetovalci pa vam jih bodo brezplačno zasadili. Tako enostavno je to samo v OBI-ju!

Robert in Anja imata rada rože, a po pravici povedano o njih ne vesta kaj dosti. Zato sta pripravila izziv, ki pa bo "mala malca" za vse ljubitelje zalivanja in preštevanja cvetov na oknih in balkonih. Vaša naloga je, da dobro poslušate in uganete, katero rastlino Anja ali Robert opisujeta ter vaš odgovor pošljete preko SMS sporočila na 051 300 300 s ključno besedo OBI.

V kolikor uganete pravilno in ste izžrebani, prejmete darilno kartico OBI v vrednosti 40 EUR za nakupovanje v OBI-ju. V petek, 29. 4. pa izmed vseh pravilnih odgovorov izžrebamo še glavno nagrado in sicer darilno kartico OBI v vrednosti kar 500 EUR!Robert je navdušen. Rastline torej samo izberete, v OBI-ju pa poskrbijo za vse ostalo in brez, da bi si mazali roke, ko pridete domov, korito samo postavite na balkon ali v vrt in počakate na sončni zahod za kul fotografijo in všečke na Instagramu ;).OBI - Za boljše domove in lepše vrtove

Največji trgovec z izdelki za gradnjo, dom in vrt v Evropi že več kot 20. let uspešno posluje in zadovoljuje potrebe tudi slovenskih potrošnikov.
Veseli smo, da vam z bogatim izborom kvalitetnih izdelkov pomagamo graditi, prenavljati ter urejati vaše domove in vrtove.

V pestri ponudbi izdelkov boste našli vse potrebno za vaše domače projekte gradnje ali obnove - okna, vrata, talne obloge, ploščice, barve, luči in ostale potrebne izdelke. Pri izbiri vam bodo s strokovnim svetovanjem pomagali naši zaposleni. Pravi projekti pa potrebujejo pravo orodje – skupaj bomo našli tistega, ki je za vaše potrebe najbolj primeren.

Še posebej smo ponosni na naš vrtni center, kjer za visoko kvalitetne rastline skrbimo v kontroliranem okolju. Pri nakupu vam nudimo tudi strokovno svetovanje za izbor najprimernejših rastlin za vaš dom in okolico. Poleg rastlin pa boste našli še druge potrebne izdelke, ki bodo vaš vrt ali teraso spremenili v prostor za popolno sprostitev; vrtno pohištvo, senčila, žare, zunanja svetila, in še marsikaj.

Poznate naše storitve?

• Brezplačni 3D izris kopalnice v izbranih centrih s strokovnim svetovanjem in širokim izborom priznanih blagovnih znamk

• V naši mešalnici barv vam zmešamo vsak barvni odtenek

• Pri nas kupljen les vam brezplačno razrežemo natančno po meri in po želji zalepimo tudi robne trakove

• kupljeno blago pa vam tudi z veseljem in po zelo ugodni ceni dostavimo na dom

Pomagamo vam tudi pri vaših večjih projektih – naši projektni svetovalci vam bodo svetovali, kaj vse potrebujete za izvedbo projekta ter vam pripravili individualno ponudbo, prilagojeno vašim meram.

Pa še namig za vaše prijatelje mojstrovalce - OBI-jeva darilna kartica je popolno darilo za vse mojstrovalce, ki jih želite obdariti.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del