Quantcast
Radio1_v_zivo


LEGENDARNO LAŠKO PIVO IN CVETJE DOŽIVETJE!
Nagrajujemo | 22. 4. 2022 17:01
Zate in še tri prijatelje
Ključne besede:     pivo    cvetje    festival    laško    prijatelji
Legendarno Laško Pivo in cvetje doživetje

Z vračanjem življenja na ulice in vrtove, se pričenja tudi sezona dogodkov. In mi gremo v juliju na festival Laško Pivo in Cvetje, kjer ne smeš manjkati! Obeta se pravi žur, saj bo program Piva in Cvetja odmeval kar z dveh odrov, zasedba nastopajočih pa je letos še pestrejša kot leta poprej. Seveda pa ne bo manjkalo tudi dobre hrane in pijače.


Se vidimo tam od 15. 7. do 17. 7. 2022.


Nekomu pa bomo omogočili legendarno Laško Pivo in Cvetje doživetje! Bi šel v Laško in s seboj vzel še tri prijatelje?


Tja greste z vlakom, imate svoj separe s pivovarjem v njem; nastanimo vas v glamping šotor za štiri osebe s točilno pipo v njem, jeste in pijete zastonj in za piko na i imate še dostop do backstage-a, kjer bodo sami znani obrazi!

 

Vse kar moraš narediti je, da vsakič, ko v radijskem programu zaslišiš odpiranje pločevinke ter odlomek skladbe enega izmed nastopajočih na festivalu Laško Pivo in Cvetje, pošlješ SMS s ključno besedo PIVO IN CVETJE in svoje podatke (ime, priimek) na 051 300 300.

 

Če boš izžreban in imel malo sreče, te s prijatelji čaka legendarno Laško Pivo in Cvetje doživetje!Kam to poletje? Z Deželakom na pivo, z Jano v cvetje. V Laško!

 
Res je, v Laško se vrača festival Laško Pivo in Cvetje in res je, letos je Radio 1 partner projekta in res je - zato bo to tudi žur poletja. Kdaj bo? Od 15. 7. do 17. 7. 2022.


12 koncertov, dva odra, plaža, kamping, pivske klobase, pivo in gužva, tako kot v dobrih starih časih. Vse kar pravi festival rabi. In ker dve leti nismo hodili nikamor, nas letos razganja, da Pivo in Cvetje naredimo v nepozabno doživetje. Za vse, ki še ne veste - vstopnine ni.

 

A pazi, v Laško se ne pride kar tako. Prave legende se na pot podajo odete v cvetje. Lilije, pelargonije, sončnice, karkoli mami raste na vrtu. Več imaš rož, večja legenda boš! Če si pa za še resnejši izziv, pa se z Jano Morelj podaj do Laškega peš. Kmalu razkrijemo več. Začni trenirati!

 
Pravila za sodelovanje 

Izjava o varstvu osebnih podatkov

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del