Quantcast
Radio1_v_zivo


Koliko so vredne sanje, če si jih ne upaš živeti? Zavaruj jih!
Nagrajujemo | 15. 4. 2022 17:00
Zavaruj svoje sanje
Ključne besede:     allianz    avto    zavarovanje    življenje    sanje
Koliko so vredne sanje, če si jih ne upaš živeti? Zavaruj jih!

Imaš nov avto, voziš pa se večinoma s starim, ker je novega škoda? Imaš nov krasen kavč, pa je vedno prekrit z odejo, da se ja ne bi kaj popackal? Ti zveni znano?

Preko SMS sporočila na 051 300 300 s ključno besedo ZAVAROVANJE nam sporoči, kakšni so tvoji triki, da so stvari nove, kolikor časa je mogoče? Ali pa, kako to počnejo tvoji starši ali stari starši.
Ja, to je slovenska tradicija in v tem tednu se zabavamo s takšnimi zgodbami.

Obenem pa se sprašujemo, koliko so vredne sanje, če si jih ne upaš živeti? Zavaruj jih! Z dobrim zavarovanjem tvoje skrbi, da je nekaj škoda uporabljati, prevzame zavarovalnica, ti pa uživaš v življenju.

Predstavljamo vam zavarovalnico Allianz. Z več kot 126 milijonov strank po vsem svetu je Allianz ena od največjih svetovnih zavarovalnic in svetovna blagovna zavarovalna znamka št. 1 po Interbrandovi lestvici[1]. Allianz skrbi zate doma in na poti celoten čas življenja. Enostavne in razumljive možnosti kritja pa ti prihranijo čas. Z obsežnimi kritji pa se izogneš negativnim presenečenjem.

"Pa ja ne cvreš v ta novi kuhinji?! Cvre se v stari kuhinji, v kleti. Nove je pa ja škoda!" To so zgodbe, ki jih poslušamo v tem tednu na Radiu 1. In zato, da si boste svoje sanje upali brezskrbno živeti, je z nami zavarovalnica Allianz, ki najboljšo zgodbo v petek, 22.4. nagradi s 400 EUR za zavarovanje vašega doma ali avta. In tako prinese brezskrbno uživanje v življenju!126 milijonov strank po vsem svetu pripomore, da je Allianz ena največjih svetovnih zavarovalnic, investitorjev in ponudnikov asistenčnih storitev.


To jim omogoča, da nudijo zavarovancem vrhunsko zaščito, tako lokalno – v Sloveniji -  kakor tudi globalno - v več kot 70 državah. Več kot 130 let pomagajo tistim, ki si upajo narediti korak več.  Razvijajo produkte in storitve, ki navdihujejo in dajejo ljudem pogum, da gredo naprej.


Po visokih Allianz standardih tudi v Sloveniji v svojo ponudbo uvajajo nove rešitve in zavarovalne produkte tako za fizične osebe, kakor tudi za mala in srednja podjetja.


Preverite njihova enostavna zavarovanja za avto in dom na www.allianz-slovenija.si ter se oglasite v eni od pogodbenih poslovalnic, ki se nahajajo po vsej Sloveniji. Sebi najbližjo najdete tu.

 

Pravila za sodelovanje 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del