Quantcast
Radio1_v_zivo


Šolske torbe Rolljet za aktivno pot v šolo
Oglas | 25. 4. 2022 6:03
Pretežki šolski nahrbtnik lahko hitro uniči zabavno pot v šolo! Zakaj bi otrokom to vzeli?
Ključne besede:     RollJet    skiro    torba    vožnja    zdravje    otrok    šola
Kako lepa je otroška razposajenost, optimizem in igrivost. Otroci se radi zabavajo in nas tudi pogosto motivirajo s svojo zvedavostjo. Zakaj bi se to moralo končati z odhodom v šolo? Šolske torbe na skiroju omogočajo, da bodo otroci prišli v šolo motivirani in pripravljeni na novo, sveže znanje.

Za zdrav razvoj otrok je pomembno redno gibanje

Za zdrav razvoj otroka je gibanje zelo pomembno. Druženje v poletnih mesecih na igriščih je odlično za nabiranje kondicije. V zimskih mesecih se lahko hitro zgodi, da se malce zasedimo pred računalniki in najljubšimi nadaljevankami. Zelo pomembno je, da vsako lepo vreme izkoristimo za zdravo gibanje otrok. Iščete skiro za zanesljivo pot v šolo? Skiro RollJet poskrbi za aktivno pot v šolo in za razbremenitev otroške hrbtenice.


Pretežke šolske torbe (Vir: EV)

Ronaldo trenira ves čas

Nogometaš Ronaldo, vzornik marsikateremu mlademu, je večkrat v intervjujih poudaril, da trenira ves čas. Ko ima priložnost, naredi vaje za ohranjanje aktivnosti. Če ima ob sebi žogo, vadi vaje z žogo. Pogosto so tudi intervjuju z zvezdnikom bili opravljeni med vajami. Za aktivnosti za otroke lahko tudi mi poskrbimo ob vsaki priložnosti.

Za odličnost na določenem področju potrebujemo 10.000 ur

Mnogi uspešni podjetniki, zvezdniki, športniki pravijo, da je kljub talentu potrebnega še veliko trdega dela, da dosežemo uspeh. Nekateri motivatorji pravijo, da je za odličnost na določenem področju potrebnih 10.000 ur trdega dela. Koliko časa namenjamo dnevno zdravju? Za zdrav razvoj otrok je dobro skrbeti v vsakem trenutku – poskrbite za zanimive vsakodnevne aktivnosti za otroke. Na primer: aktivna pot v šolo.

Pretežki šolski nahrbtnik lahko demotivira otroka na poti v šolo


Otroška igrivost se pozna tudi na poti v šolo. Zakaj bi jim to vzeli? Kako drugačne stvari opazijo otroci na poti v šolo, kajne? K sreči postaja pouk vse bolj dinamičen in vključuje različne čute s katerimi naši otroci hitreje dojemajo novo znanje. Vse to pa seveda pomeni tudi več pripomočkov, katere morajo otroci prinesti s seboj v šolo. Pretežki šolski nahrbtnik lahko hitro uniči zabavno pot v šolo.


Skiro in šolska torba v enem - RollJet (Vir: RollJet)

Skiro šolske torbe RollJet so razvijali več kot 10 let


Podobno kot Ronaldo, ki vsak dan razmišlja o potezah v nogometu, s katerimi bo ugnal nasprotnike, so vsak dan pri podjetju HAM, d. o. o., zadnjih 10 let razmišljali, kako lahko šolska torba na kolesih otrokom in mladostnikom olajša pot v šolo. Šolska torba in skiro v enem - RollJet. Slovenski proizvod podjetja HAM, d. o. o., ki spodbuja aktivno in varno pot v šolo navdušuje mnoge šolarje in odrasle.


Šolske torbe RollJet razbremenjujejo hrbtenice in skrbijo za
razgibano pot v šolo (Vir: RollJet)

Šolske torbe na skiroju RollJet za zabavno pot v šolo


Nič več stokanja, kako težka je torba, samo še »Akcija, gremo v šolo«. Snemljive šolske torbe RollJet nudijo tri načine uporabe: skiro šolska torba, šolska torba z izvlečnim ročajem ali samostojni skiro. Poleg stabilnosti je druga ključna prednost šolske torbe RollJet majhna teža. Skiro tehta 2,7 kg, teža šolske torbe pa se giblje med 1 in 1,4 kg.

Podjetje HAM, d.o.o., je skrb za zdravje na delovnem mestu izkazalo že s pisarniškimi stoli SpinaliS, s katerimi na dnevni ravni omogočajo dobro počutje mnogim zaposlenim, ki svoje delo več ur dnevno opravljajo sede. Z inovativnim izdelkom RollJet spodbujajo aktivno in zdravo pot v šolo za otroke.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del