Quantcast
Radio1_v_zivo


Je šel njen tetovator predaleč!? Poglej, kaj ji je tetoviral NA OBRAZ!
OMG/WTF | 9. 4. 2022 16:30
Slepo mu je zaupala, on pa se je grdo ponorčeval iz nje!
Ključne besede:     tatu    dekle    tetover    stripizeta    šokantno    norčevanje    tattoo    tetovaže    amerika    omg    wtf
Foto: TikTok (zajem zaslona)

Američanka (katere ime ostaja neznano) je tetoverju zaupala delček svojega telesa, da ga okrasi po svojem okusu. To odločitev še danes močno obžaluje.

Na TikToku je dekle delilo videoposnetek, v katerem pojasni celotno situacijo.


Foto: TikTok (zajem zaslona)

Pri svojih 21 letih je delala kot striptizeta. Pravi, da je bila takrat v fazi t.i. »enkrat se živi«, zato si je poleg vseh ostalih tatujev na njenem telesu, zaželela še enega na obrazu.

K tetoverju je prišla z idejo, da bi se od ušes proti licu razprostirali kristali. Ta je temu nasprotoval in predlagal, da mu prepusti proste roke.

»Ker sem zelo anksiozna, se ne znam postaviti zase in ne znam reči ne. Zato sem mu slepo zaupala. Mislila sem si: saj je profesionalec, njegovi tatuji so običajno dragi, torej zagotovo ve kaj dela. Prav tako je ponudil, da bi storitev opravil zastonj, zato nisem upala ugovarjati« pravi američanka.

Vendar, ko se je po končanem posegu pogledala v ogledalo, je bila naravnost zgrožena. Izkazalo se je, da se je tetover ponorčeval iz nje in njenega poklica in ji vtetoviral vzorec iz bankovca ameriškega dolarja.

Foto: TikTok (zajem zaslona)

Foto: Getty Images


Medtem, ko se je tetoverju njegova »mojstrovina« zdela blazno smešna, je dekle skrbelo, da bo celo življenje označena kot striptizeta, saj denarja za odstranitev tatuja ni imela.

»Sedem let sem lagala, da ima tatu nek globji pomen, saj me je bilo dejanskega dogodka preveč sram, da bi povedala resnico«, je priznala.

Po sedmih letih je privarčevala dovolj denarja, da si je tatu odstranila in počuti se presrečno, saj se je končno lahko znebila grdega tatuja, ki jo je spominjal na travmatično izkušnjo iz mladosti.

@nygf Best prank ever ???? petition to not let men do things anymore. #lasertattooremoval #tattooremoval #greenscreen ? original sound - notyogirlfriend
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del