Quantcast
Radio1_v_zivo


Najstniki, ki na TikToku v enem dnevu zaslužijo VEČ, kot ti v celem LETU!
Zanimivo | 10. 4. 2022 10:33
Zaslužki mladih vplivnežev so res vrtoglavi
Ključne besede:     tik    tok    bogataši    denar    najstniki
Foto: TikTok

Revija Forbes je objavila seznam TikTokerjev, ki so v preteklem letu 2021 s posnetki zaslužili največ. Veliko jih je starih manj kot 25 let.

Več sledilcev pomeni tudi več sponzorstev, zaradi česar je ustvarjanje vsebin na TikToku donosen in veliko bolj razburljiv posel za mlade, kot na primer kuhanje kave v lokalni kavarni.

Tukaj je le nekaj najstniških zvezd, ki zaradi TikToka zaslužijo veliko več denarja kot vi:

Charlie D'Amelio

Sledilcev: 139 milijonov

Ocenjena vrednost: 17,5 milijona dolarjev

Starost: 17

Preden je Charlie postala znana kot vplivnica na družbenih omrežjih, je bila plesalka. Razglašena je za "kraljico TikToka".

@charlidamelio @noah beck ? Beat that ho - ??? ?????????????? ??


Dixie D'Amelio

Sledilcev: 57 milijonov

Ocenjena vrednost: 10 milijonov dolarjev
Starost: 20

Kot njena starejša sestra je Dixie D'Amelio druga na lestvici najbogatejših vplivnežev. Dixie je tudi priljubljena pevka in je leta 2021 izdala dve pesmi, eno z Ruby Rose, ki se je povzpela na 25. mesto na Billboardovi ameriški pop lestvici.

@dixiedamelio

 

? Takis are seriously intense - Sebby


Addison Rae

Sledilcev: 87 milijonov

Ocenjena vrednost: 8,5 milijona dolarjev

Starost: 21

Potem ko se je leta 2019 pridružila TikToku, je Addison hitro postala velika zvezda, ko je začela objavljati videoposnetke svojega plesa z mamo. Addison ni igrala le v Netflixovem filmu He’s All That, ki je za kratek čas dosegel vrh v 78 državah, ampak je lansirala tudi svojo linijo parfumov.

@addisonre

 

? use this sound if trishavsp is the best editor - ??????????????????


Bella Poarch

Sledilcev: 88 milijonov

Ocenjena vrednost: 5 milijonov dolarjev
Starost: 24

Za Bello je bil viralni video, ki ga je objavila avgusta 2020, začetek njene poti do milijonarke. Od takrat je intenzivno sodelovala s svetovnimi podjetji, kot so Google, Prada in Tinder. Po končani šoli je služila v ameriški mornarici kot helikopterska mehaničarka.

@bellapoarch @jaredleto ? WAIT WHY R PPL ACTUALLY USING THIS SOUND HELP - Penkooo


Josh Richards

Sledilcev: 25,6 milijona

Ocenjena vrednost: 5 milijonov dolarjev

Starost: 19 let

Morda je peti najbolje plačani zvezdnik TikToka v letu 2021 in edini moški na seznamu, vendar je Josh osredotočen tudi na nekaj veliko večjega. Odločen, da bo postal svetovno priznani milijarder, je v sodelovanju z zvezdnikoma TikToka Griffinom Johnsonom in Noahom Beckom ter nekdanjim investicijskim bankirjem Marshallom Sandmanom, ustanovil Animal Capital. Podjetje tveganega kapitala v vrednosti 15 milijonov dolarjev se osredotoča na podporo startupom v potrošniškem, zdravstvenem in medijskem sektorju.
@joshrichards @Ellie Zeiler ? original sound - Zaniya&lt3
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del