Quantcast
Radio1_v_zivo


Največji transfer
| 9. 12. 2010 14:52
Vidovič zamenjava za Anđelkoviča
Ključne besede:     Vidovič    Anđelkovič    Palermo    NK Maribor
NK Maribor
Bivši in novopečeni član NK Maribor (levo Anđelkovič).

Zlatko Zahovič, športni direktor NK Maribor
PRENESI DATOTEKO
Zahovič Anđelkoviča označuje za velikega profesionalca.

Še preden se je začel prestopni rok, je NK Mariboru uspel velik posel. Branilca Sinišo Anđelkoviča je prodal italijanskemu Palermu, katerega barve branita nekdanja člana vijoličastih Armin Bačinovič in Josip Iličič. Transfer za Anđelkoviča se po neuradnih informacijah giblje okoli milijona evrov ter sodi v sam vrh slovenskega nogometa, kar zadeva branilce.

25- letni branilec, ki je pred prihodom pod Kalvarijo igral v ptujski Dravi, se izjemno veseli nastopov v Serie A. V isti sapi pa dodaja, da bo Maribor in njegove navijače še naprej nosil v srcu.

Klub in njegov športni direktor Zlatko Zahovič ob odhodu pomembnega člena obrambe nista oklevala. Zanj sta nemudoma našla zamenjavo. V spomladanskem delu prvenstva bo tako vijolični dres nosil Jovan Vidovič, ki je bil do nedavnega nogometaš Domžal. Ob uradnem prihodu v klub je povedal, da ve, kam je prišel ter kaj NK Maribor pomeni v slovenskem nogometu. Njegov osnovni cilj pa naj bi bil, da s trdim delom in trudom dostojno zamenja Anđelkoviča.

Kot je slišati, je to šele začetek pestrega prestopnega roka v Ljudskem vrtu.