Quantcast
Radio1_v_zivo


Oboževalci pretreseni: Igralec Bruce Willis s težkim srcem sporoča žalostno vest, da mora zapustiti igralski svet
Svet slavnih | 31. 3. 2022 7:49
Igralec številnih uspešnih akcijskih filmov se zaradi bolezni poslavlja od filmskega sveta
Ključne besede:     Bruce Willis    bolezen    igralec    kariera    igralstvo    slovo    žalostno    film
67-letni zvezdnik ima bolezen zaradi katere ne more več opravljati igralskega poklica

Igralec Bruce Willis je sporočil, da zapušča filmski svet, saj zaradi bolezni ne bo mogel več opravljati poklica, ki ga ima najraje na svetu. Zdravniki so mu postavili diagnozo afazijo, ki vpliva na njegove kognitivne sposobnosti, kar mu povzroča motnje oz. izgubo sposobnosti govora.

Osebe, ki trpijo za afazijo, imajo težave z govorom, razumevanjem, branjem, pisanjem in seštevanjem. Vzrok za afazijo je najpogosteje možganska poškodba. V večini primerov je to kap, vendar lahko afazijo povzroči tudi nesreča, denimo udarec, ali tumor.


Navduševal nas je v številnih akcijskih filmih, ki so med najbolj gledanimi še danes, med drugimi: Umri pokončno (Die hard), Armagedon, 5 element, ...

67-letni hollywoodski zvezdnik je tako prisiljen opustiti igralsko kariero, čeprav tega še dolgo ni nameraval. Njegova družina mu v teh težkih trenutkih stoji ob strani, oboževalcem in javnosti pa je njegova žena Emma na Instagramu sporočila sledeče:

''Bruceovim neverjetnim podpornikom želimo kot družina sporočiti, da se naš ljubljeni Bruce bori z zdravstvenimi težavami. Pred kratkim mu je bila diagnosticirana afazija, ki vpliva na njegove kognitivne sposobnosti,'' so zapisali. Dodali so, da se umika iz igralskega poklica in za seboj pušča kariero, ki mu je toliko pomenila.

Bruceovim neverjetnim podpornikom kot družina sporočamo, da ima naš ljubljeni Bruce nekaj zdravstvenih težav in da so mu pred kratkim diagnosticirali afazijo, ki vpliva na njegove kognitivne sposobnosti. Po tehtnem premisleku Bruce opušča kariero, ki mu toliko pomeni.

To je za našo družino res težko obdobje, zato smo zelo hvaležni za vašo neskončno ljubezen, sočutje in podporo. Skozi to obdobje se prebijamo kot močna družina, njegove oboževalce pa smo želeli vključiti v to, ker vemo, koliko vam pomeni, tako kot vi njemu,'' vsemu napisanemu pa se pridružujejo tudi ostali družinski člani, kot so bivša žena Demi Moore, s katero imata pet otrok: Rumer, Scout, Tallulah, Mabel in Evelyn.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del