Quantcast
Radio1_v_zivo


Ugani manjkajočo besedo in tvojih je 100 EUR!
Nagrajujemo | 8. 4. 2022 17:02
''Da bodo tvoji dnevi brezskrbni kljub cvetnemu prahu.''
Ključne besede:     Allergodil    manjkajoča beseda    kihanje    nagrada
Ugani manjkajočo besedo in tvojih je 100 EUR!

Na zdravje! Hvala. :)

Spet je tu čas v letu, ko bomo - kihali. Tukaj je pomlad, končno spet sonce, daljši dnevi in čas za uživanje v naravi. S pomladjo pa pride tudi sezona senenega nahoda.

Na alergije niso imuni tudi naši radijski voditelji. Kar je posebna nadloga, če moraš govoriti več ur dnevno. Občasno se tako zgodi, da kihnejo! In to kako, ko kihne na primer Robert Roškar se strese kar cel radio. Ampak letos bo veliko lažje, saj pride na pomoč pršilo za nos Allergodil. Allergodil deluje lokalno in predvsem HITRO – v samo 15 minutah po uporabi. Kakšno olajšanje!

Na Radiu 1 te v tem tednu vsak dan opozorimo na stavek, ki ga bosta odpela Anja in Roškar in ga moraš dobro poslušati. Vmes bosta namreč tudi kihnila in ena beseda bo tako manjkala. Tvoja naloga pa je, da pomagaš odkriti besedo, ki jo zaradi kihanja nismo slišali. Sporoči jo preko SMS sporočila na 051 300 300.

Če te pokličemo, najprej za pomoč dvakrat popršimo z Allergodilom, nato pa čakamo na tvoj odgovor, katero besedo smo preslišali zaradi kihanja. Bravo! Našli smo manjkajočo besedo in voditelj tako stavek lahko prebere oz. odvrti v celoti.

Skupaj s pršilom za nos Allergodilom torej to pomlad enostavno in predvsem hitro premagamo seneni nahod, pa naj gre za cvetni prah, pršice ali živalsko dlako. Allergodil začne delovati že po 15. minutah, kot pršilo deluje lokalno in ne vsebuje kortikosteroida.Allergodil 1,5mg/ml pršilo za nos vsebuje antihistaminik azelastin in je zdravilo za zdravljenje simptomov alergijskega rinitisa. Alergijski rinitis lahko opredelimo kot sezonskega in ga takrat največkrat poimenujemo z izrazom seneni nahod, ali celoletnega, ki zajema alergijo na pršice, hišne ljubljenčke ter plesni. Največja prednost zdravila Allergodil 1,5mg/ml pršilo za nos je hiter pričetek delovanja, saj deluje že v 15 minutah.

Zdravilo je enostavno za uporabo in ne vsebuje kortikosteroidov. Sprehodi v naravi, rekreativne aktivnosti, ali delo na vrtu ne bodo več povzročali težav z zamašenim nosom, izcedkom iz nosu in kihanjem.

Zdravilo je na voljo v vaši najbližji lekarni brez recepta.
Pred uporabo natančno preberite navodilo!
O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del