Quantcast
Radio1_v_zivo


Janševa pozabljena ženska: skrivnostno življenje Silve Predalič, dolgoletne partnerke Janeza Janše in matere dveh njunih že odraslih otrok
Oglas | 28. 3. 2022 8:51
Sodeč po objavljenih fotografijah in kratkih zapisih na družbenih omrežjih, živi Silva Predalič, nekdanja partnerka predsednika vlade in mama njunih odraslih otrok, Žana in Nike, od žarometov odmaknjeno, a pestro, doživetij polno življenje.
Ključne besede:     Silva Predalič    Janez Janša    bivša partnerka    skrivnostno življenje    Reporter
Silva Predalič in Janez Janša leta 2004. - Foto: arhiv Reporterja

Sodeč po objavljenih fotografijah in kratkih zapisih na družbenih omrežjih, živi Silva Predalič, nekdanja partnerka predsednika vlade in mama njunih odraslih otrok, Žana in Nike, od žarometov odmaknjeno, a pestro, doživetij polno življenje. Zanjo so ključni družabni dogodki razstave njenih fotografij, posnetih na potepanjih po Sloveniji in svetu. Med družinskimi posebnostmi v zadnjih letih izstopajo poročna slavja njenih otrok in praznovanja ob rojstvu zdaj že štirih vnukov.

Ob poročnih fotografijah hčerke Nike, objavljenih na njeni facebook strani avgusta lani, je zapisala: »Bil je krasen dan, zdaj je oddana tudi hči.« Leto poprej je oznanila rojstvo vnukinje: »Postala sem tretjič babi. Še ena krepka punčka je privekala na ta svet. Vsi zdravi, srečni in zadovoljni.« Avgusta lani se je veselila četrtega vnuka Mateja Bora. Prva vnukinja sina Žana in njegove žene Maje Mikanec je bila rojena leta 2016.

Vse objavljene fotografije na facebooku, ki jim Silva Predalič običajno vedno doda krajše pojasnilo, dokazujejo, da rada vsaj malce razkrije, kakšen je njen življenjski utrip in kaj najraje počne v življenju.

Od leta 2015 je članica Fotokluba Ljubljana in doslej je imela že pet fotografskih razstav.

Po prejetih informacijah je skupaj s sestro Tatjano odraščala v podjetniški družini v Grosupljem, kjer sta z Janezom Janšo in njunima otrokoma živela skupaj v družinski hiši. Kdaj sta se nekdanja partnerja dokončno razšla in kje danes živi Silva Predalič?

Kakšne so njene poklicne obveznosti in s katerimi najožjimi sodelavci Janeza Janše je sodelovala na poklicnem področju ter ob politični kandidaturi? Kje sta se izobraževala in zaposlila in kje sta trenutno zaposlena hči Nika in sin Žan Janša?

Več o tem pa si preberite tukaj!

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del