Quantcast
Radio1_v_zivo


Od nekdaj je bila vitka, a so ji vsi govorili, da je presuha! Zredila se je za več kot 15 kg, a je presrečna
Zanimivo | 1. 5. 2022 5:39
V svoji koži se danes počuti bolje kot pred leti, ko je bila bolj suha - sreča ni v kilogramih, ampak v tem, da ljubiš življenje in sebe
Ključne besede:     mamica    kilogrami    glasbenica    teža    zadovoljstvo    postava
Katherine Cimorelli je 30-letna mamica, ki je predkratkim rodila dvojčka, je pa tudi pevka skupine Cimorelli's, ki jo ima skupaj s svojimi sestrami. Nekaj časa nazaj se je odločila, da na Youtube objavi video o tem, kako se je njeno telo spremenilo skozi leta in kaj je v tem času spoznala. Dejala je, da je bila od nekdaj suho dekle, ki ni nikoli imelo težav s težo.


Danes ima več kilogramov kot nekoč, a je bolj srečna

Vedno je bila vitka in se veliko ukvarja s športom od malih nog. Nikoli se ni z ničemer ukvarjala profesionalno, a je bila nenehno v pogonu, zato se s postavo ni obremenjevala. V najstniških letih se sicer ni nikoli počutila ženstveno, saj je bila izredno suha in brez oblin.


Od nekdaj je bila vitka, nato pa je začela še bolj hujšati, da bi ustrezala lepotnim idealom

Hkrati pa se je od 15-ega leta naprej borila z ekcemom kože in ji je nekdo dejal, da bi morala spremeniti prehranjevalne navade, saj bi se ji s tem stanje izboljšalo. Res je storila to in imela občutek, da pomaga.

Začela se je še bolj strogo posluževati diet in izločevati določeno vrsto hrane, ki naj bi ji pomagal pri boljšem počutju in hkrati izboljšala kožo. Kmalu pa je vse skupaj preraslo v obsesijo.

Pri 18-ih letih se je prvič spoznala s fitnesom, po tem, ko se je preselila v Malibu in ga tam začela redno obiskovati. Takrat so se njene težave le še bolj poglobile in bila je še bolj suha kot nekoč, čeprav je želela pridobiti na mišični masi. Ni znala poslušati telesa, kdaj je zares lačno in kdaj gre le za dolgčas. 


Čeprav je bila suha, s svojim telesom ni bila zadovoljna

Zdaj, ko pogleda za nazaj in vidi svoje slike, kjer je bila suha, pravi, da v resnici ni bila nikoli zadovoljna s svojim telesom. Vedno je našla napake in bila je nesrečna. Kmalu je spoznala, da težava ni v telesu, ampak v njeni glavi. 

Čeprav je bila suha, je vedno mislila, da mora še zgubiti težo. Zaradi tega je bila slabokrvna, imela je krhke lase in nohte, nenehno jo je zeblo, ni imela moči za telovadbo in počutila se je čisto izžeto. Enostavno ni imela energije.


Katherine z enim izmed dvojčkov - materinstvo ji je prineslo nov pogled na življenje

Po rojstvu dvojčkov, pa je težja kot kadarkoli prej, a pravi, da je bolj srečna. Ne hrepeni več po tem, da bi imela manj kilogramov, popolno postavo, kot jo oglašujejo mediji, saj ima v življenju druge prioritete. Zaveda se, da mora vsak sam pri sebi priti do tega spoznanja. Še vedno rada je zdravo hrano, se giba, a si ne odreka ničesar. 


Po poroki so se ji začeli kilogrami nabirati, nato pa je še zanosila

Ob sebi ima ljudi in ljubečega partnerja, ki jo sprejemajo takšno kot je in ji ne mečejo pod nos, da naj shujša. Pravi, da bo to storila, ko se v svoji koži ne bo počutila dobro ali ji bo začelo pešati zdravje - do takrat pa bo uživala življenje in jedla hrano, ki jo obožuje.


Danes je presrečna mamica in tega ne bi zamenjala za nič na svetu
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del