Quantcast
Radio1_v_zivo


Pred trgovino videla brezdomca in se vanj zaljubila! Ni prenehala misliti nanj - poglej, kaj je naredila iz njega
Ljubezen in odnosi | 23. 3. 2022 7:05
Jasmine je v trenutku vedela, da je to moški njenih sanj - danes imata skupaj 2 otroka
Ključne besede:     brezdomec    dekle    trgovina    par    družina    zaljubljenost    klošar    otroci    videz    sprememba    služba
Jasmine se je noro zaljubila v brezdomca in si z njim ustvarila družino

Jasmine Gorgan je svojega sanjskega moškega našla na precej zanimivi lokaciji in sicer ji je v oko padel brezdomec. Opazila ga je, ko se je s težkimi vrečkami odpravljala ven iz trgovine, on pa je sedel pred vhodnimi vrati.

V hipu se je zaljubila vanj in se odločila, da mu ponudi denar, a ga je zavrnil. Kljub temu ni želel biti nevljuden in se ji ponudil, da ji pomaga vrečke odnesti do taksija, ki jo je čakal na parkirišču. Prijazno je sprejela povabilo in ga nato vseeno vprašala, če je morda lačen. Videla je, da mu je nelagodno in dejala, da bi mu rade volje kupila nekaj za jesti - prikimal je. Skupaj sta se odpravila do bližnje restavracije in pojedla obrok.

Izvedela je, da mu je ime Macauley Murchie, ugotovila pa je, da se lahko z njim pogovarja o vsem mogočem, kar jo je še bolj pritegnilo. Oba sta ugotovila, da imata precej skupnih točk. 

Dotaknila sta se tudi njegovega težkega življenja, kar je dekle še bolj ganilo. Nato se je odločila, da mu kupi mobilni telefon, da bi z njim ostala v kontaktu.''Nonstop sem razmišljala o njemu,''
pove Jasmine, ki je Macauleyja čez nekaj dni še enkrat povabila na kosilo. ''Šla sva na mnogo zmenkov in spoznala sva, da sva si usojena.'' In tako je neke noči prespal pri njej in ostal za vedno. Preselil se je k njej in dobil dekle, o katerem je lahko le sanjal. 


Kupila mu je lepa oblačila, ga odpeljala k frizerju in mu pomagala pri iskanju službe

Kupila mu je tudi nove obleke, ga odpeljala k frizerju in celo k zobozdravniku. Macauley si je kasneje našel tudi službo in Jasmine zaprosil za roko. Poročila sta se, rodila pa sta se jim tudi dva sinova. 

Pravita, da sta skupaj srečna kot še nikoli in vesela, da sta se spoznala - čeprav na precej čuden način.


Jasmine in Macauley sta si ustvarila prelepo družinico

View this post on Instagram

A post shared by Jasmine (@jasmine_groganxo)

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del