Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj vse te čaka v Šou domov, z najbolj prižmojznjeno radijsko dvojico? Tega res ne smeš zamuditi!
ŠOU Domov | 23. 2. 2022 10:17
To so rubrike, ki krojijo popoldansko zabavo z Anjo in Roškarjem
Ključne besede:     robert    roškar    anja    ramšak    šou    domov    
Najbolj prižmojznjena radijska dvojica

Anja in Roškar nas vsak dan zabavata v oddaji Šou domov, kjer poslušalcem s svojimi domislicami popestrita zadnje ure delovnika in pot domov. In kaj vse dobiš, če se jima pridružiš vsak delovnik od 13-ih do 16-ih?

VSAK DAN: OCENI SVOJ DAN (poslušalci ocenjujejo dan s številkami od 1 do 10)

PONEDELJEK: POSLUŠALEC TEDNA – Anja in Roškar vsak ponedeljek izžrebata poslušalca tedna, to je njun sovoditelj tedna, ki jima lahko vedno priskoči na pomoč! Predvsem takrat, ko sta v kakšni dilemi, ali pa preprosto iščeta kakšno odštekano idejo, novi izziv ali zgolj sproščen klepet.
(Do sredine marca pa se še posebaj splača postati poslušalec tedna, saj te nagradimo s 500€ v DESETAKIH!!!! Prijaviš se z smsom na 051 300 300, s ključno besedo DESETAK in napišeš, zakaj bi bil ravno ti poslušalec tedna)

TOREK: MEHKE DILEME – Anja in Roškar vsak torek skupaj s poslušalci debatirata, kdo ima prav pri določenem vsakdanjem opravilu. Na primer: kaj damo prej v skodelico – kosmiče ali mleko; kako imamo nameščen wc papir – proti sebi ali stran od sebe? Seveda tudi Anja in Roškar povesta svoje mnenje, vi pa se odločite ali ste takrat team Anja ali team Roškar!

SREDA: SAMO MINUTA – eno minuto govorita na določeno temo, ki jo postavi drugi. Vsak teden je na vrsti eden od njiju, torej če prvi teden govori Anja, bo prihodnji teden govoril Roškar. Časovna omejitev je 1 minuta, ne smeta končati prej, ampak morata tekoče govoriti celotnih 60 sekund! Brez goljufanja!!!
Primer: ženski higienski pripomočki; hujšanje....

ČETRTEK: STRIČEK ROBI – Naš striček Robi vsak četrtek odgovarja na vprašanja najmlajših! Do zdaj je povedal že, zakaj ima mamica v trebuščku dojenčka; zakaj se moramo vsak dan umiti; zakaj se Roškar noče poročiti z Anjo.... Če ima tudi vaš malček kakšno prav posebno ali pa čisto vsakdanje vprašanje, ga napišite Anji in Roškarju na rrshow@radio1.si

PETEK: WTF KVIZ – vsak petek pa je na vrsti stari dobri WTF kviz. Kviz, kjer že tradicionalno Anja zmaguje, Roškar pa se vsakič pritožuje, da mu Anja postavi totalno pretežka vprašanja, ali kot pravi on »kdo je dal gol v sedmi Nigerijski ligi!«. To je kviz, kjer je glavna tema dogajanje tekočega tedna in stvari, ki so se zgodile v tem tednu – sta Anja in Roškar na tekočem? Bo Roškar ta petek le premagal Ančiko? Izvedel boš le tako, da ju poslušaš!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del