Quantcast
Radio1_v_zivo


Govorili so ji, da je GRDA in NEPRIVLAČNA! Razmišljala je celo o samomoru, pa je poskrbela za spremembo!
WOW | 12. 2. 2022 5:40
Danes je popolnoma druga oseba, marsikdo od njenih bivših sošolcev pa je ne prepozna več
Ključne besede:     Kara    najstnica    videz    sprememba    privlačnost    samomor    hujšanje    podoba    samopodoba    žalitev
''Grda si, dolgočasna, neprivlačna, nihče te ne bi pogledal, ...'' so bile besede, ki jih je kot najstnica poslušala Kara Kondit iz Londona in so ji velikokrat uničile dan, počasi pa so tako načele njeno samozavest, da ni več videla smisla življenja.

Vsi vemo, da so najstniška leta težka, sploh za dekleta, ki se razvijajo in so še kako občutljiva na opazke glede videza - ena izmed njih je bila tudi Kara, ki ni bila ravno vitka, a zaradi tega nič manj lepa. Ker pa znajo biti otroci v njeni starosti precej nesramni, jo je to toliko bolj prizadelo in vsaki grdi besedi je začela verjeti. Začela verjeti v to, da je res grda in da mora to spremeniti. Odločila se je za spremembo videza. Najprej je shujšala, nato si je spremenila pričesko in se začela ličiti. Vsa stara oblačila je zavrgla in svojo garderobno omaro osvežila s seksi in novimi oblačili. Ustvarila si je tudi TikTok, kjer je svoje sledilce predkratkim presenetila z videzom iz preteklosti. Mnogim se niti sanjalo ni, kako je bila videti nekoč, njeni bivši sošolci pa je na ulici sploh ne prepoznajo več.

Čeprav je dejala, da se še zdaj pojavi občutek, da ni zadovoljna s svojim videzom, to hitro reši s tem, da se odpravi k frizerju, si kupi novo obleko ali poskrbi za nova ličila. Veliko hodi tudi na zabave, ima ogromno prijateljev in predvsem se zaveda, da je lepša kot kadarkoli prej.Ob njenih slikah iz preteklosti njeni sledilci pravijo, da je bila prav lepa in da ne vedo, zakaj se je sploh spremenila. Kara pa pravi, da je danes s svojim videzom več kot zadovoljna in pravi, da so bile žalitve vseh sošolcev nekaj najboljšega.

Vsem se zahvaljuje za vse grde besede, prejokane noči, saj je zaradi tega postala močnejša, samozavestnejša in predvsem oseba, ki ji nihče več ne pride do živega.

Če je še nekoč mislila, da je ne bo noben fant pogledal, se jih mora danes otepati.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del