Quantcast
Radio1_v_zivo


Sporoči nam v čem si EXXTRA?
Nagrajujemo | 11. 2. 2022 8:00
Iščemo zanimive odštekane zgodbe, ki jim radi prisluhnemo in se ob njih zabavamo
Ključne besede:     EXXTRA    Chio    odštekane zgodbe    ekstra    čips
Sporoči nam v čem si eXXtra


Chio Exxtra čips je res ekstra. Rebrasti čipsi, pripravljeni iz 100 % sončničnega olja, te presenečajo z ekstra okusi. Poleg okusov morska sol in paprika še kisla smetana in čebula in, pazi to, Chio Exxtra čips pica margerita! Ti ekstra okusi te v trgovinah Spar in Interspar čakajo še po prav posebnih promocijskih cenah. Kje in kdaj jih lahko obiščeš, si lahko ogledaš v spodnji tabeli.

Lokacije promocij:
Chio čips Exxtra je torej nekaj posebnega, je ekstra, tako kot je ekstra tudi naš voditelj Robert Roškar. In Robert skupaj z Anjo ter KinGoma imajo zate ta teden poseben izziv.

V čem pa si ti Exxtra?

Imaš odštekan hobi, znanje, navade? Iščemo torej zanimive odštekane zgodbe, ki jim radi prisluhnemo in se ob njih zabavamo. Sporoči nam svojo preko zgornje prijavnice in če nas navduši ter je torej res ekstra, potem te pokličemo v radijski program in tvojo zgodbo nagradimo še s 100 EUR-i.

Ekstra zgodbe poslušamo ob grizljanju Chio Exxtra čipsa. Sol, paprika, smetana in čebula ali kar pica margerita?Blagovna znamka Chio je v Sloveniji prisotna že 26 let. Že od samega začetka Chio velja kot izdelek, za katerega je značilna visoka kakovost. Ključ uspeha te blagovne znamke je v dobrem razumevanju potreb porabnikov, uvajanje novih inovativnih izdelkov najrazličnejših okusov in sledenje prehranjevalnim trendom. Dobra distribucijska mreža omogoča, da je Chio čips dostopen v skoraj vsaki trgovini in lahko takoj zadovolji potrebe porabnikov.

Značilnost čipsa Chio je raznovrstnost, saj vključuje čipse, ki zadovoljujejo vse želje in potrebe. Chio čipsi ne vsebujejo dodanih barvil in konzervansov. Pomembna značilnost Chio proizvodov je zvestoba originalnim okusom sestavin. Vedno znova sledijo prehranskim trendom in skušajo zadovoljevati potrebe porabnikov.

Prodajni program blagovne znamke Chio se na slovenskem trgu vsako leto obogati z novimi izdelki. Novost v letu 2020 je Chio prigrizek iz leče, ki vsebuje 40 odstotkov manj maščob kot običajni krompirjev čips. Na voljo je soljen, ki je tudi veganski proizvod ter kisla smetana.

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del