Quantcast
Radio1_v_zivo


DDO - dnevi domačih opravil z MERKURjem
Nagrajujemo | 4. 2. 2022 17:01
Čas je za akcijo, da z MERKURjem vsi skupaj zavihamo rokave!
Ključne besede:     Roškar    MERKUR    popravila    dom    bon    nagrada    hišni mojster
Robert Roškar - vaš hišni mojster za vse!


Vrata v kleti, ki se ne zapirajo dobro že pol leta, povešena polica v kopalnici, katero se ne da normalno uporabljati že več let, madež od vina na steni kuhinje, ki čaka na beljenje že od lanskega novega leta. Vam je znano? Vsak izmed nas v stanovanju najde nekaj drobnih popravil, ki čakajo že mesece ali kar leta. In hkrati je to tema, ki jo žena odpre vsakih nekaj mesecev.

Ta teden bo to temo odprla Anja Ramšak, nova sovoditeljica šova "Šou domov", novih zabavnih popoldnevov na Radiu 1. Anja se torej v studiu pridružuje Robertu Roškarju in seveda se takoj razgleda po prostoru in najde opravila, ki bi bila za postoriti. In če kdo, potem Robert ni pravi, da bi kaj popravil. Ko pride do hišnih popravil, bi težko našli bolj nerodnega, neiznajdljivega in nezainteresiranega človeka. In Anja to ve in se ob tem zabava. To bo teden, ko vas želimo skupaj s trgovinami MERKUR spodbuditi k delu.

Čas je za akcijo in renovacijo vašega doma. Za mala popravila, ki čakajo že predlogo in za renovacijo, ki vam bo dala novo energijo. Uredite torej dom po svoje. Izberite MERKUR, kjer vam ponujajo širok nabor izdelkov za tla, luči, barve in renovacijo.

Anja vas vabi, da nam preko zgornje prijavnice sporočite vašo malo slabo vest, popravilo, ki čaka že predlogo. V radijskem programu tako ves teden poslušamo zgodbe o načrtih in idejah za popravila in renovacijo. In se zraven zabavamo. Anja se je namreč odločila, da skupaj z MERKURjem, enemu izmed vas omogoči, da se rešite popravila, ki vas čaka. K vam bo namreč prišel delo opraviti kar Robert Roškar sam. Hm, Robert? Pa orodje in popravila? Pa to ne gre skupaj? Anja pravi, da bo šlo! No, zato, ker ve, da bo za pomoč na voljo tudi mojster iz MERKURja. Tako z nasvetom, kot s pridnimi rokami. Zraven bodo tudi naše kamere, tako, da bo zabava za poslušalce zagotovljena.

Tebe pa poleg Robertovega obiska in popravila čaka še bon za 500 EUR, ki ga lahko vnovčiš v vseh 24-ih trgovinah MERKUR po Sloveniji. In to bo dodatna motivacija, da zavihamo rokave in uredimo svoj dom po svoje. MERKUR na enem mestu združuje široko ponudbo izdelkov za gradnjo, obnovo, vzdrževanje ter poskrbi za zabavo, udobje in kakovostno bivanje.Roškar je skupaj z mojstrom iz Merkurja obiskal poslušalko Natašo v okolici Vipave na njenem domu in ji zamenjal star straniščni pokrov z novim. Nataša pa ni dobila le novega straniščnega pokrova, temveč je na koncu dobila še Merkurjev darilni bon v vrednosti 500 evrov. Vse kar morate storiti je, da se odločite in uredite svoj dom po svoje, za pomoč in nasvet pa ste vedno dobrodošli v MERKURjevih trgovinah in na spletni strani merkur.si. 

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del