Quantcast
Radio1_v_zivo


CIK CAK izziv s smučiščem KOPE
Nagrajujemo | 31. 12. 2021 17:01
Osvoji družinske počitnice na Kopah!
Ključne besede:     Kope    CIK CAK izziv    smučišče    smučanje
Gremo na Kope z družino!

Miha bo v prvem tednu januarja v jutranjem programu skupaj s poslušalci delil svoja doživetja in vtise s smučišča Kope, kjer je s svojo družino dopustoval čez praznike in so se imeli res super!

V etru seveda ne manjka tudi legendarne himne s Kop - Cik Cak, na katero ima cela jutranja ekipa Denis Avdič showa lep spomin. Miha pa si ob tem želi, da kaj takšnega doživi še kakšna družina. Pravi, da bi rad še eni družini omogočil, da doživijo Kope v pravem pomenu besede, se nasmučajo in naužijejo zimskih radosti, ki jih smučišče Kope ponuja.

V prvem tednu novega leta, bo Miha skupaj s smučiščem Kope podelil odlično nagrado, ki jo z družino ne boste pozabili celo življenje - družinske počitnice na Kopah.

Mihova jutranja sovoditelja bosta Jana Morelj in Robert Roškar. In Jana in Robert sta se odločila, da imamo v tem tednu poseben zabaven Cik Cak izziv za poslušalce, pa tudi za Miha.

Dobro poslušaj Radio 1. Ko v programu zaslišiš odlomek skladbe Cik Cak, takoj pošlji SMS s ključno besedo KOPE na 051 300 300 in že si v petkovem žrebanju za družinske počitnice na Kopah. Ekipa izžrebanega še pokliče, zato imej telefon vedno pri sebi, da bodo lahko s tabo poklepetali. Za Miha pa bo odlomek skladbe Cik Cak v etru pomenil, da mora s poslušalci deliti vic. In ob Deželakovem malo posebnem smislu za humor ni nujno, da bo vic res smešen, pa se bomo ob tem vseeno vsi zabavali.

Smučam levo, desno, cik, cak, cik, cak,
cik, cak, noben mi ni enak!
Levo, desno, vozim cik, cak, cik, cak,
cik, cak, sori s’m pač tak!

Ampak naj vas ne skrbi, meni v kočo se mudi.
S’m le faca, ki nori, smuča, pleše cele dni.
Zdej pa gremo skupej cik, cak, cik, cak,
cik, cak, sem gorski veseljak.Smučišče Kope vabi na pravljično Koroško. Smučišče se nahaja 12 kilometrov iz Slovenj Gradca in je koroški raj rekreacije in aktivnosti za vso družino.

Smučišče razpolaga z 8 km urejenih smučarskih prog, ki jih povezujejo 2 štirisedežnici in 5 vlečnic. Proge so raznolike in primerne za vse ljubitelje smučanja ali deskanja, od začetnikov do vrhunskih smučarjev.

Na Kopah deluje šola smučanja in deskanja NITRO, kjer izkušeni učitelji poskrbijo za varno in prijetno poučevanje prvin smučanja in deskanja na snegu. Izvajajo programe za predšolske otroke, osnovnošolce, dijake in odrasle! Ponujajo tudi programe krpljanja, primerne za vso družino. Krpljanje na enostaven način povezuje šport in doživetja v naravi in je tako primeren za vse generacije. Je koristno za naše zdravje saj krepi srce in ožilje.

Smučišče Kope so družinsko smučišče in v ta namen imamo na Kopah enega izmed največjih otroških poligonov v Sloveniji. Poligon Holcerček je sestavljen iz dveh delov in sicer za najmlajše je na voljo tekoči trak, lociran pod teraso Grmovškovega doma in vsebuje različne didaktične pripomočke za hitrejše napredovanje naših najmlajših gostov. Otroški park Holcerček se smiselno povezuje na otroško smučišče Sedlo, kjer so otroci deležni različnih elementarnih pripomočkov ter igral, ki omogočajo lažje in bolj zabavno učenje (funslope vijugasta proga s snežnimi valovi, otroške skakalnice, tuneli, otroški veleslalom, …).

Na smučišču poskrbimo tudi za razvajanje brbončic! Vsak vikend si lahko v restavraciji Kope privoščite največji samopostrežni bife v Sloveniji, kjer se najde nekaj za vsak okus.

V restavraciji Luka, le streljaj od smučišča pa vas razvajamo s svežo pripravljeno hrano, pestro izbiro, odlično kakovostjo in lokalno hrano. Za vsakogar nekaj – za največje gurmane kot tudi tiste, ki venomer hitite, za posebne priložnosti v prijetni družbi vaših najdražjih ali za poslovne sestanke.
Za družine in posameznike imamo pripravljene najugodnejše namestitvene pakete imenovane BOOM VIKEND, kjer po ugodnih cenah ponujamo vikend počitnice z vključenim polpenzionom in smučarskimi vozovnicami na kar 3 naših lokacijah – Lukov dom Kope, Grmovškov dom in Hotel Slovenj Gradec. Vsi, ki pa bi radi na Kopah preživeli več časa, boste zagotovo namestitev našli v naših apartmajih Luka in Vabo ali pa preživeli nepozabne počitnice v koči Pungart in Kaštivnik.

Lukov dom je prijazno in domače prenočišče v neokrnjeni naravi na Kopah. Nudi prvovrstno udobje in lahko sprejme do 180 gostov v prijetno opremljenih, prostornih sobah. Odlikujejo ga: kakovostna namestitev, odlična restavracija, sodoben wellness center, otroška igralnica, izjemna lokacija z nepozabnim razgledom.

Grmovškov dom je prijeten planinski dom z 68-imi ležišči. Nahaja se na zelo zanimivi lokaciji, saj leži le slabih 50 metrov od prve vlečnice, V sklopu Grmovškovega doma je tudi urejeno parkirišče za avtodome, ki je tik ob smučišču. Na PZA Kope je prostora za kar 60 avtodomov, urejen pa je priklop na elektriko in vodo. Gostom so na voljo tudi sanitarni objekti z wc-ji in tuši.

Na Kopah nudimo najugodnejšo smuko v Sloveniji! Svojo vozovnico si lahko zagotovite na spletnem portalu www.1nadan.si ali na vseh BS Petrol.

• DNEVNA SMUČARSKA VOZOVNICA (PON – PET) Z MALICO: 24,90 EUR

• DNEVNA SMUČARSKA VOZOVNICA (SOB, NED): 26,90 EUR

• NOČNA SMUČARSKA VOZOVNICA Z MALICO (PON – ČET): 9,90 EUR

• NOČNA SMUČARSKA VOZOVNICA Z MALICO (PETEK, SOBOTA): 24,90 EUR

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 88 39 850, e-mailu rezervacije@kope.si ali na www.kope.si. 

Pravila za sodelovanje
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del