Quantcast
Radio1_v_zivo


Učiteljica smučanja je obnemela, ko je videla, KOGA sta ji ga pripeljala mlada starša: Takšne učenke še ni imela
WOW | 18. 12. 2021 7:14
11-mesečna deklica še ne zna hoditi, a odlično deska na snegu
Ključne besede:     bordanje    bord    deskanje    sneg    otrok    Kitajska    deklica    talent    učiteljica    11-mesečnica
Učiteljica smučanja in deskanja na snegu Wu Qianqian tako mlade učenke še ni imela

To je najmlajša deskarka na snegu na svetu. 11-mesečna Beibei še ni shodila, a je odlična v deskanju na snegu. Za to sta poskrbela njena starša, ki sta velika ljubitelja snega poskrbela, da bo tudi ona z njima uživala. Posadila sta jo na desko in spustila. Deklica je več kot očitno naravni talent, saj je boljša kot marsikateri starejši otrok.

Ima pa deklica tudi že svojo učiteljico na snegu, ki pravi, da se vse več staršev odloča in otroke že zelo zgodaj posadi na smuči ali desko. Vendar pa tako mlade učenke še ni imela in je navdušena nad njenimi sposobnostmi.


Starša male Beibei sta ponosna, da se je tako zgodaj začela ukvarjati s športom

Čeprav se pri tej starosti najbrž sploh še ne zaveda, kaj počne, pa ji gre zelo dobro. Ima ogromno ravnotežja, z desko se zna obrniti, delati zavoje in se zna sama tudi zaustaviti.


11-mesečnica ima ogromno ravnotežja, družbo pa ji dela tudi pasji prijatelj

Starša opažata, da izredno uživa na snegu in da je naravni talent za deskanje. Velikokrat je tudi že padla, a ni nikoli jokala - enostavno se pobere in gre naprej. 


Oče male deklice vedno poskrbi, da je ustrezno oblečena in zaščitena

Njena mama je dejala, da je deklica že od rojstva kazala ''športne'' sposobnosti. Ko sta jo pri nekaj mesecih dala v vodo, sta opazila, da je izredno gibčna in ima dobro ravnotežje. Želela sta si jo preizkusiti tudi v drugih športih in deskanje na snegu se jima je zdela odlična priložnost.Medtem ko je večina ljudi zaskrbljenih, da si ne bi kaj naredila, pa sta starša čisto pomirjena in pravita, da je za njeno varnost poskrbljeno, ves čas pa sta zraven nje. Ima primerno opremo in je zavarovana. 

Če je lačna, žejna, premražena ali se ji ne ljubi več, jo takoj uslišita in odpeljeta domov. 


11-mesečna Beibei med vožnjo na snegu
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del