Quantcast
Radio1_v_zivo


Borila se je za srce sanjskega moškega, zdaj pa je znano, da je v razmerju z 20 let starejšim podjetnikom
Zanimivo | 13. 12. 2021 7:29
V razmerju z 20 let starejšim podjetnikom, ki pa je v postopku ločitve ...
Ključne besede:     Ana Pusovnik    sanjski moški    tekmovalka    zaljubljenost    Saško Taks    podjetnik    Koroška    novo    izbranec
Ana je že od meseca avgusta v razmerju s podjetnikom s Koroške

Ano Pusovnik smo spoznali v resničnostnem šovu Sanjski moški, kjer se je z ostalimi tekmovalkami borila za srce Gregorja Čeglaja. Na koncu ji ga žal ni uspelo osvojiti, je pa zdaj našla novo ljubezen, in sicer pri podjetniku Sašku Taksu iz Koroške oz. direktorju družbe za proizvodnjo, storitve in trgovin Graplas.

24-letna Korošica je 20 let starejšega Saška spoznala v mesecu avgustu in med njima je preskočila iskrica. Skupaj naj bi živela 4 mesece, svojim sledilcem pa sprva ni želela sporočiti, s kom je v razmerju. V story na Instagramu je nekaj časa nazaj objavila le fotografijo, kjer je Saška slikala v hrbet in zapisala, da gre za moškega, ki je ''zelo zanimiv, uspešen, razgledan, pozoren, romantičen, šarmanten, in pa moj največji oboževalec.''Po poročanju Žurnala 24 pa naj bi bil podjetnik še vedno poročen, a v postopku ločitve. Njihovim novinarjem je zaupal, da imata z ženo Nino tri otroke in urejene odnose. Razšla sta se sporazumno in si tudi razdelila premoženje, čakata pa le še uradno potrditev s strani sodišča. ''Že od maja živiva ločeno, razšla sva se, še preden sem spoznal Ano,'' je še dejal podjetnik novinarjem Žurnala 24.

Če Ana ni želela takoj objaviti fotografij, s kom je v razmerju, pa je to storil kar njen partner. Nekaj dni nazaj je na svojem Instagramu delil dve skupni fotografiji, kjer je videti, da sta skupaj presrečna.

View this post on Instagram

A post shared by Sasko Taks (@taks22_)

Je pa Ana predkratkim dala intervju tudi za portal njena.si, kjer jim je zaupala, da jo je osvojil s svojim šarmom in energijo. ''Med nama je hitro preskočila iskrica. Saško je res čudovit, pozoren, uspešen in romantičen moški. Je moj največji oboževalec in moja podpora. S tem, da se odlično razumeva in skupaj premagujeva ovire na najini poti, samo dokazujeva vsem zlobnim jezikom, da se ne predava in sva skupaj kljub vsemu''.

View this post on Instagram

A post shared by Sasko Taks (@taks22_)

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del